Boyum Uzamıyo

Arveless

Üye
İyi günler boyum 1-2 senedir hep aynı 169-170 yaşım 17 8 ay roaccutane kullandım doktor ondan olabilir disklerin kapanmış olabilir diyo 1-2 yıl fitness yaptım cidden bu durum beni rahatsız ediyo annem 170 babam 177 falan ailemde kısa birisi yok amcam dedem falan hepsi uzun

İyi günler boyum 1-2 senedir hep aynı 169-170 yaşım 17 8 ay roaccutane kullandım doktor ondan olabilir disklerin kapanmış olabilir diyo 1-2 yıl fitness yaptım cidden bu durum beni rahatsız ediyo annem 170 babam 177 falan ailemde kısa birisi yok amcam dedem falan hepsi uzun
Ne yapmamizi istiyon ne tavsiye vermemizi bekliyon biz doktor degiliz boyunun uzamasi sanirim genetigine bagli ama bu durum beni geriyo 1.70 kisa bi boy biliyom ama belki uzarsin bunu bana kuslar soyluyo ama ayni kuslar gece uykusu olmazsa buyume hormonundan tam anlamiyla yararlanamayacagini da soyluyo benim bi tanidigim var 21 yasinda boyu uzamis bunu da bana o soyluyo sanirim erkekler 22 yasina kadar uzayabiliyo

Yaşım 32 boyum 1.68 insan bir müddet sonra alışıyor yapacak birşey yok.. Kalsiyum alıp boy uzatmaya etken egzersizler yapabilirsin.

Back
Yukarı