Boyun ağrısı spordan sonra artmakda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ryu06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ryu06

Üye
Mrblar

ağırlık calısmalarıdnan sonra boynumda agrı baslıyor 3 gun veya 4 gun dınlendıkden sonra gecıyor her spora gıttıgım gunden sonrakı vakıtlerde agrı baslıyor sanırsam boyun fıtıgı tarzında bısıy var ama spora gıtmekden korkar oldum agrılar yuzunden agırlık calısmlarından sonra asırı agrılar olusuyor nedenı ne olabılır sızce yada agırlık calısmlarını nasıl yapabılırım

bendede aynı durum birara vardı dr fıtık olmadığını (eğer omirilikte birşey yoksa ve sadece sağ veya soldaki kaslarda tutulma trzı bir ağrı varsa fıtık değil ) ant öncesi kas gevşetici sürmemi boynumu sıcak tutmamı ısınmadan ant yapmamamı ve boynu kasan harkt birsüre ara vermeyi tavsiye etti berarberinde hareketleri doğru yapmaya boynu kasacak derecede ağır kilolara girme dinlen ama sporu bırakma

kas gevsetıcı pekı zarar vermezmı spora yaparken yuklenme esnasında . tutulma tarzı bı agrı oluo evet uzun sure gecmıo kas katı hıssedıoru boynumu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:43 ----------

boynumu cevırdıgımde kutur kutur sesler gelmekde kıreclenme tarzında bısıler var sanırsam

benim spor hocamda da olmuştu. söylüyordu bana omuz çalıştıktan sonra ağrı oluyor demişti. doktora gitmedi o dinlendirdi fazla boynunu zorlayacak hareketlere girmedi şu anda iyi sayılır. bence sende dinlendir boynunu hiçbir şey sağlığından daha önemli değil.

kas gevsetıcı pekı zarar vermezmı spora yaparken yuklenme esnasında . tutulma tarzı bı agrı oluo evet uzun sure gecmıo kas katı hıssedıoru boynumu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:43 ----------

boynumu cevırdıgımde kutur kutur sesler gelmekde kıreclenme tarzında bısıler var sanırsam
kas gevseticinin ne zararı olabilir sür ant öyle yap sıcak tut agrı olan bolgey

Back
Yukarı