Boyun sakatlığı

Merhabalar yaklaşık 3 ay önce akşam 5 mesaimde çıkıp salona geçtim işim gereği akşama kadar damacan kaldırıyorum ve sırt omuz trapez bölgelerimde aşırı çalışmaya bağlı küçük spazmsı ağrılar hissediyordum ama sporumuda bırakmak istemediğim için sınırlarımı zorluyordum, O gün omuz günümdü normalde tam yaptığım antrman öncesi yürüyüş+ısınma+yürüyüş şeklindeki ısınmamı dümenden yapıp tam ısınmadan antrenmanıma geçtim, antrenmanım direkt olarak militaryden başlıyordu normalde 4 setide 15kilo yaptığım antrenmanımı 2.sette 20 ye yükselttim 7. tekrarda çok zorlanmamdan dolayı işinde yorgunluğuyla boynumu sıkarak güç almak istedim 8. tekrarda boynumu öyle bir sıktım ve boynum öyle bir kıtırdıyla sızladı ki adeta dünyam yıkıldı, o acı ve ağrıyla ağırlığı olduğu gibi yere bırakacaktım ama salon kalabalık olduğu için yavaşça yere indirdim,O an adeta ölmüş olmayı dillercesine o sızı ve ağrıyla fitness hocamın yanına gittim, beni yere uzandırıp çeşitli masajlar ve kıtlatmalar yaptı ama bukezde miğde bulantım ve boyun ağrım dahada arttı o gün eve nasıl gittiğimi bilmiyorum arabanın aynalarına dahi bakamıyordum, yaklaşık bir 10gün kadar kafamı yatağımdan elimle kaldırdım en ufak ağırlık boynuma binince miğdem bulanıyordu, işimi 1 hafta sonra bıraktım, öyle böyle derkende 3 ay geçti boynum hâla ağrıyor doktora gitmemek gibi bir hata yaptım,aslında doktora gittim ama önce röntgen çekip burda birşey görünmüyor vs dedi bende zorla mr istedim ama onunda randevusu gece 00:00 olunca gitmemiştim, sonrada özel acil doktoru pek umursamadı ama pazartesi gidip mr çektireceğim arkasında düşmediğim için çok pişmanım umarım hayat bana birşans daha verir. Başından geçen, iyileşen vs varsa aydınlatırsa çok minnettar olurum

Back
Yukarı