B
brhmcr
Guest
Bir kaç resim ekliyeyim,merak edenler için..

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten hakkını veriyorsunuz.sizin de bildiğiniz gibi göğüsü saymazsak vücut gayet güzel.tebrikler.bulk dönemini ne zaman kesmeyi planlıyorsunuz ve suan kilonuz kaç oldu?
Tebrik ederim brhmcr güzel gelişim kaydetmişsin.
İstediğin gibi packler gitmiş sonunda
Biceps ve omuza önem vericem demiştin. Hakkını vermişsin gerçekten yakalamışlar diğer bölgeleri.
zeo64'e katılıyorum üst göğüs biraz eksik ama eminim orayıda toparlarsın.
Arkadan bi double biceps pozu alsak senden? Yakışır bence![]()
Omuzlar çok hacimli duruyor,sırtta genişlemiş acaba ölçülerinizi yazabilir misiniz?
Olcu almiyorum, gelisim takibim kilo yag orani ve fotolar uzerinden, bir tek gecenlerde ev arkadasimkolumu merak etmisti, o da 43.7 gibi birseydi.
bı kaçıncı seneniz?
Keten tohumu yagini Omega 3 ihtiyacimi ayrica bitkisel kaynaktan almak adina kullaniyorum. Keten tohumu yagi uretildikten 3 hafta icinde tuketilmeli, ve buzdolabinda saklanmali.Biraz zahmetli ama deger inaninin Ayrica ostrojen dengesi acisindan onemli bulkta isime yariyor
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/keten-tohumu-t8563.html
şimdi konuyu baska biryere cekiyormusum gibi olacagım ama kombinasyonumu altüst etmemek adına bunu sormak zorundayım...
Keten tohumu mu yoksa omega 3 mü östrojeni dengeliyor?
Şimdi asıl sorun su ,ben östrojeni anabolizanlarla yükseltiyorum omega 3 alarak östrojen dengemi düşürürmüyüm yoksa daha fazla artırır mıyım?
Flaxseed contains the richest source of lignans, a type of phytoestrogen. Phytoestrogens are weaker forms of the estrogen naturally present in the body. Because of the similarity, these substances can act in the body in a similar fashion.
Read more: http://www.livestrong.com/article/537598-is-flaxseed-oil-estrogenic/#ixzz2JqCZQGGD
Neden packiniz yok ??
Çok bilgili değilim bu konuda ama hocam siz tahmini 80 kg sınız ve 300gr protein alıyosunuz neden bukadar fazla bildigim kadarı ile kilo x2 yetiyo
ayrıntılı ve özenli bir liste iyi bir sporcu ve iyi bir forum kullanıcısı saygı duyarım devamını dilerim yalnız
1000: 100 gram yulaf ezmesi+50gram fıstık
fıstık?