Brian de costa vucudu

Frightos

Üye
Insanlara bazi vücutlar cok mukemmel gelir .şu vucut benim sahip olmak istediğim vucut, yada şu vucuttaki estetiğe bak falan, bende kendi kendime arkadas hepsi kaslanmış kol ,göğüs, omuz vs. Iste nesi farkli derdim. Ama bu adamdaki vucutta beni kendine hayran bıraktı. Sihirli degnek olsa deseler en üst duzey yarismamarda derece almis adamlarmi bu vucut mu tartismasiz bu adamin vucudu . Steroid unsuru olmadığı ni bilsem bu adamda müthiş bir motivasyon kaynağı olurdu benim için. Ama var elbbete.yinede büyük motive kaynağı benim için harika kusursuz ( benim gözümde) bir vücuda sahip.( rastgele bir fotosunu koydum. Videolarini izlerken vucudu hareket ettikçe. Mest oluyorum)

Eklentiler

• images.jpeg-10.jpg
    images.jpeg-10.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 514
Herkesin bir kahramanı vardır elbet,yalnız göğüsleri çok garip duruyor.

Herkesin vücuttan beklentileri farklı oluyor, estetik anlayışı da öyle. Şahsen ben dövüşçü vücutlarından baya hoşlanıyorum. Nispeten küçük göğüs-kollar, ama geniş sırt-trapezler bana çok estetik geliyor. Warrior'daki Tom Hardy abimiz gibi. :D

Benim istediğim de bu (estetik kaygım yok);
0e205ccf00df0a6ea88680403d2f0c04.jpg

Herkesin vücuttan beklentileri farklı oluyor, estetik anlayışı da öyle. Şahsen ben dövüşçü vücutlarından baya hoşlanıyorum. Nispeten küçük göğüs-kollar, ama geniş sırt-trapezler bana çok estetik geliyor. Warrior'daki Tom Hardy abimiz gibi. :D
Yada fight clup bradd pit? :) gerçekten bu adamda hoşuma giden sey fotolardan belli değil ama instagramindan bakabilirsiniz bütün videoları antrenman üstüne ücretsiz sekilde antrenmanlarinj paylaşıyor. Yarışmacı bu adam yarismalara katılıyor ama diger yarismacilar gibi yol gibi damarlar( butun vucudunu sarmış ) inanilmaz hayvani vücutlar bu adamda yok. Boyuna göre cok iyi oturmuş hacimli bir o kadarda abartilmamis denicek bir vucut . Ne bileyim belkide söylediklerimin hiçbiri degil sadece bana oyle geliyo:)[DOUBLEPOST=1582736782][/DOUBLEPOST]
Benim istediğim de bu (estetik kaygım yok);
0e205ccf00df0a6ea88680403d2f0c04.jpg
Tamamen saygi duyuyorum ve hatta bende boyle büyük adamlari seviyorum damarları fırlamamış .hiç yag olmadan sadece parca parca kas ama hayvani vucutlar hic hosuma gitmiyor .bu adam bir strong man heralde yag kaygisi bundada yok bence.yada estetik kaygisi

Yada fight clup bradd pit? :) gerçekten bu adamda hoşuma giden sey fotolardan belli değil ama instagramindan bakabilirsiniz bütün videoları antrenman üstüne ücretsiz sekilde antrenmanlarinj paylaşıyor. Yarışmacı bu adam yarismalara katılıyor ama diger yarismacilar gibi yol gibi damarlar( butun vucudunu sarmış ) inanilmaz hayvani vücutlar bu adamda yok. Boyuna göre cok iyi oturmuş hacimli bir o kadarda abartilmamis denicek bir vucut . Ne bileyim belkide söylediklerimin hiçbiri degil sadece bana oyle geliyo:)[DOUBLEPOST=1582736782][/DOUBLEPOST]
Tamamen saygi duyuyorum ve hatta bende boyle büyük adamlari seviyorum damarları fırlamamış .hiç yag olmadan sadece parca parca kas ama hayvani vucutlar hic hosuma gitmiyor .bu adam bir strong man heralde yag kaygisi bundada yok bence.yada estetik kaygisi
Yok yahu Fight Club'taki Brad Pitt çok zayıf. Gerçek hayatta çok parça parça olmasa da üst siklete çıkmış Conor Mcgregor tam canavar gibi. Bu tarz orta siklet dövüşçü vücutları süper geliyor bana. :)

Aslında strongman değil meşhur bilek güreşçisi "Denis Cyplenkov" bi ara fazla parçalı bir fiziğe de bürünmüştü sonra böbreği bozdu,o dozlara böbrek dayanmaz malesef.

MMA dövüşçülerinin fiziklerini hep motive edici bulurum. Hele hele flyweight ve bir tık üstü. Zaten siklet gereği aşırı kütle olmadığı için pek abartı durmuyor ve gerçekçi oluyor. Hafif kanat ve omuz varsa zaten daha fazlasına gerek yok.
Bu biraz branşa göre anlayış. Atletik özellikli bir adam, yağsız bir kütlede geniş omuz ve sırt isteyecektir belli sınırda ama BB için kartlar değişiyor ve hedef büyüyor.
Ben mesela hacim almaktan veya kilo almaktan korkarım. Benim için performans ve kondisyon önemli olduğu için MMA dövüşçüleri hep motive etmiştir beni. Ağırsikletlerden bahsetmiyorum tabi.

Back
Yukarı