beslenmeden onca saat çalışılmaz ayrıca beslenmeden bu vücut olmaz sonuç olarak tamam üst düzey vücut yok ama 170 boy 62 kiloydu t shirtlü haliyle fitness yaptığı belli oluyordu güce kuvvete gelince belki iyi pro dövüşçüleri yenemezdi ama sokaktaki adamı yada ortalama dövüşçülerin işini bitirebilirdiKung-fu'ya dövüş veya sporda diyemeyiz. Bruce lee'nin de öyle güçlü kuvvetli biri olduğunu da düşünmüyorum. Rahmetli'nin filmlerinide sevmezdim kendisinide.Vücuda gelince adam beslenmeden çalışmış işte ve zaten kısa boylu. Kas kas'tır yok hayvani güce sahipmişte falan filan geçiniz bu Asyalı palavralarını oyle birsey olsa Powerlifter'lar yapardı, ha birde gücün kas kütlesiyle değilde sinirsistemi ile daha çok ilgisi var. Bruce lee sadece iyi şov yapan bi aktördür, havada uçup tekme atmalar, kung-fu özel teknikler falan hepsi palavradır pazarlamadır.
I believe in Fitness
Uzak doğu savunma ve felsefi sanatlarının ne bileyim Kung-fu ninjutsu aikido gibi sanatlarla uğraşan birini amatör bir güreşçi veya boksör bence rahatlıkla indirebilir. Bu gibi felsefi sanatlar vücuda bi dayanıklılık kazandıramaz teknik evet ama fiziksel mücadelede iş değişir. Düşünsene bi Aikido yapan bi eleman senin benim öfke anında attığımız bi yumruğu belki savuşturabilir ama 1-2 yıl boks veya güreş ile uğraşan birine bile şansı %-100 diye düşünüyorum.beslenmeden onca saat çalışılmaz ayrıca beslenmeden bu vücut olmaz sonuç olarak tamam üst düzey vücut yok ama 170 boy 62 kiloydu t shirtlü haliyle fitness yaptığı belli oluyordu güce kuvvete gelince belki iyi pro dövüşçüleri yenemezdi ama sokaktaki adamı yada ortalama dövüşçülerin işini bitirebilirdi