Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar,forumda daha yeniyim,üyeliğim eski ancak uzun bir süredir yurtdışındaydım.Yaklaşık 1,5 senelik bir bb çalışmam var ancak çeşitli nedenlerden dolayı ara vermek zorunda kalmıştım.Şimdi ise aralıksız 10 aydır çalışıyorum.(1.76 boy,71kg)
Bu 10 aylık çalışmamda çeşitli supplementler kullandım,etkisinide gördüm.(örnk: kol ölçüm 35'ten 39 çıktı).Ancak hiç çeşitli ürünleri kombine ederek kullanmadım,başka bir deyimle kür yapmadım.
Size sorum şu olacak;
Çeşitli araştırmalar sonucu BSN ve Muscletech ürünlerini kombine etmeyi düşünüyorum.Sizce en ideal kombinasyon nasıl olur?
Hali hazırda elimde hiç kullanmadığım Animal Pak ve Weider Pure Creatine var.Bu ürünleri de araya sıkıştırabilirmiyim?
Tabii ki en büyük hedefim kilo almak (kas olarak) ve hacim sağlamak.
Benim düşündüğüm kombinasyon şu şekilde;
- BSN Nitrix
- BSN No-Explode
- BSN Cell-Mass (Weider Pure Creatine yerini tutarmı?)
- BSN Syntha-6
- Muscletech Aplodan
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler....
Bu 10 aylık çalışmamda çeşitli supplementler kullandım,etkisinide gördüm.(örnk: kol ölçüm 35'ten 39 çıktı).Ancak hiç çeşitli ürünleri kombine ederek kullanmadım,başka bir deyimle kür yapmadım.
Size sorum şu olacak;
Çeşitli araştırmalar sonucu BSN ve Muscletech ürünlerini kombine etmeyi düşünüyorum.Sizce en ideal kombinasyon nasıl olur?
Hali hazırda elimde hiç kullanmadığım Animal Pak ve Weider Pure Creatine var.Bu ürünleri de araya sıkıştırabilirmiyim?
Tabii ki en büyük hedefim kilo almak (kas olarak) ve hacim sağlamak.
Benim düşündüğüm kombinasyon şu şekilde;
- BSN Nitrix
- BSN No-Explode
- BSN Cell-Mass (Weider Pure Creatine yerini tutarmı?)
- BSN Syntha-6
- Muscletech Aplodan
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim,teşekkürler....