Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bsn Syntha-6 mı ? Universal nutration ultra whey pro mu ?
arkdaşımm syhnta 6 biraz daha kilo alımını destekli bi ürün. ama protein olarak çok kaliteli. universali aldıgım duyumlara göre kimse beğenmemiş.ne tat bakımından nede işe yarama bakımından. oyumu syhnta 6 ya veriyorum. tazoun hayırlı olsun şimdiden. bol kas kazanımları inş
unuversaln proteinini kullanmadm ama bsn 2 ölçek olarak kullanrsan faydasın görürsün
14 gr karbonun zararı gelmez için rahat bi şeklde terch edeblrsin
ben biraz daha yerli ürünleri denemek istiorum şu genrise pcvyi merak ediorum
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Görüldüğü gibi syntha 6 yı daha çok tavsiye ediyorsunuz.Kullanan arkadaşlar memnun kalıp kalmadıklarını ve görüşlerini yazarlarsa sevinirim
Arkadaşlar syntha 6 yı almaya karar vermişken MuscleTechin reklamından etkilenip Nitro Tech almaya karar verdim Aynı fiyatta olduklarınında etkisi var karar değiştirmemin
muscle tech yurt dışnda okadar tutlan bi marka deil kullanclarn yorumlarından sonra merak edip aldm bana abartılı bi ürün gibi geldi ben hala bsn diorum