Bsn Syntha-6 mı ? Universal nutration ultra whey pro mu ?

arkdaşımm syhnta 6 biraz daha kilo alımını destekli bi ürün. ama protein olarak çok kaliteli. universali aldıgım duyumlara göre kimse beğenmemiş.ne tat bakımından nede işe yarama bakımından. oyumu syhnta 6 ya veriyorum. tazoun hayırlı olsun şimdiden. bol kas kazanımları inş:D

unuversaln proteinini kullanmadm ama bsn 2 ölçek olarak kullanrsan faydasın görürsün
14 gr karbonun zararı gelmez için rahat bi şeklde terch edeblrsin
ben biraz daha yerli ürünleri denemek istiorum şu genrise pcvyi merak ediorum

Teşekkür ederim angel cevabın için :) Ben universal ultra whey pro kullandım acaba devam mı etsem yoksa syntha mı alsam karar veremedim bir türlü

Teşekkür ederim fakat iki tozun içeriğini karşılaştırdığımda universal daha iyi gibi gözüküyor

yanlış karşılaştırmışsım...

universal sadece whey protein içerir,

syntha6 ise komplex protein tozudur, daha besleyicidir, içinde whey çeşitleri,yumurta proteini,calsium cazeinat vardır.

kilo alamayan bi yapın varsa sytnha 6 + bi avuç kuru üzümü antreman sonu bombala gitsin=) iyi sonuç alırsın. istersen öncede yapabilirsin tabi=)

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Görüldüğü gibi syntha 6 yı daha çok tavsiye ediyorsunuz.Kullanan arkadaşlar memnun kalıp kalmadıklarını ve görüşlerini yazarlarsa sevinirim

kullanıp memlun kalmayan kimseyi görmedim syntha6'yı , hedeflerin doğrultusunda syntha 6 daha mantıklı olur...

Arkadaşlar syntha 6 yı almaya karar vermişken MuscleTechin reklamından etkilenip Nitro Tech almaya karar verdim :) Aynı fiyatta olduklarınında etkisi var karar değiştirmemin

muscle tech yurt dışnda okadar tutlan bi marka deil kullanclarn yorumlarından sonra merak edip aldm bana abartılı bi ürün gibi geldi ben hala bsn diorum

piyasada bir çok çeşit protein tozu çeşidi var
ben olsam ya bsn ya gaspari myfusion yada Dymatize yu seçerdm ki 3. seçenek bende agr basardı

Back
Yukarı