BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
Arkadaşlar ilk kez protein tozu kullanıcam ve gittiğim spor salonundaki hocam bana bsn'in 3kg200gr lık tozunu önerdi fiyatı 185 tl 64 gün daha gidecem spor salonuna ve kas kütlemi arttırmam lazım.düzenli olarak 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum ama spor salonuna yeni yazıldım.boy 1.85 kg 75 sizce almalımıyım ?

Yeni Başladığın İçin Ve Daha Önce Deneyimin Olmadığından Dolayı Supplement Yani Destek Ürün Kullanmana Gerek Yok Protein Üzerine Ve İhtiyacın Kadarı Karbonhidrat Uyumlu Bi Beslenme Programı İle 64 Gün İçerisinde Güzel Şeyler Yapabilirsin.Bsn Syntha Veya Başka Bi Ürünü 64 Gün Kullansan Bile Pek Bişey Değişeceğini Sanmam Sonuçta Daha Temeli Yeni Atıyorsun.

Çikolatalı olanı kullanmıştım. Kompleks bi yapıya sahip olduğu için sabahları ve idmandan sonrası kullandım. Memnun kaldığım bir üründü.

Arkadaşlar bsn syntha whey alalı 15 gün oldu internetten aldım. gittigidiyor.com'dan distribütörü olan firmadan aldım. yani güvenilir.
fakat asıl sorun şu be bence bu büyük bir sorun:
Ürünün çikolatalısını aldım. Kapağı açtığımda etrafa süper bi koku yayılıyordu. bi nevi nesquik.
yalnız son 2 gündür hem SHAKER'I kokutuyor hem de kutu içindeki toz kokuyor. böyle nasıl desem koku değişti. ekşimsi kokuyor. abartılacak kadar kötü koku olmasa da ilk aldığım ki kokuya nazaran iğrenç. tadında pek bi sorun yok ama psikolojik olarak tadı da kötü gibi geldi ekşi gibi sanki. bozulmuş olabilir mi ? uygun koşullarda sakladığımı düşünüyorum. mutfakta masa altında gölge bi yerde duruyordu. ne olabilir sizce ? ne yapmalıyım aynı sorun yaşayan oldu mu ?

1 kutu çilekli syntha-6 bitirdim.Bende böyle bir durumla karşılaştım lakin herhangi bir etkisi yok bence.Shakerı spordan sonra yıkarsan bir problem kalmaz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bsn syntha whey alalı 15 gün oldu internetten aldım. gittigidiyor.com'dan distribütörü olan firmadan aldım. yani güvenilir.
fakat asıl sorun şu be bence bu büyük bir sorun:
Ürünün çikolatalısını aldım. Kapağı açtığımda etrafa süper bi koku yayılıyordu. bi nevi nesquik.
yalnız son 2 gündür hem SHAKER'I kokutuyor hem de kutu içindeki toz kokuyor. böyle nasıl desem koku değişti. ekşimsi kokuyor. abartılacak kadar kötü koku olmasa da ilk aldığım ki kokuya nazaran iğrenç. tadında pek bi sorun yok ama psikolojik olarak tadı da kötü gibi geldi ekşi gibi sanki. bozulmuş olabilir mi ? uygun koşullarda sakladığımı düşünüyorum. mutfakta masa altında gölge bi yerde duruyordu. ne olabilir sizce ? ne yapmalıyım aynı sorun yaşayan oldu mu ?

Merak etme korkacak bi durum yok havanın nemli olmsından dolayı öyle hafif ekşimsi bi koku olsuyo benim gainerda aynı olmustu ama tadı aynı ishal ve benzeri durumlarda olmadıgına göre sanırım bi terslik söz konusu değil ;)

kullandığım optimumum bana alerji yapmasından dolayı başka bir protein arayışındayım...bsn nin iyi olduğunu çoğu kişi söylüyor ama beni düşündüren kısmı yağ ve karbonitran oranınnın çok olması ve 44 gr ölçekte 22 gr protein olması...

kullanan arkadaşlar gerçekten etkisini kas kütlesi olarak hissediyor mu ? aynı zamanda yağ olarakta bize geri dönüşümü oluyor mu ? definasyonda değilim ama yağsız kütlemi korumak istiyorum bu ürün bende yağlanma yapar mı ? birde antrenman sonrası uygun bir ürün mü? kullanan ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim cevap için şimdiden teşekkürler.

kullandığım optimumum bana alerji yapmasından dolayı başka bir protein arayışındayım...bsn nin iyi olduğunu çoğu kişi söylüyor ama beni düşündüren kısmı yağ ve karbonitran oranınnın çok olması ve 44 gr ölçekte 22 gr protein olması...

kullanan arkadaşlar gerçekten etkisini kas kütlesi olarak hissediyor mu ? aynı zamanda yağ olarakta bize geri dönüşümü oluyor mu ? definasyonda değilim ama yağsız kütlemi korumak istiyorum bu ürün bende yağlanma yapar mı ? birde antrenman sonrası uygun bir ürün mü? kullanan ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim cevap için şimdiden teşekkürler.

öncelikle içerdiği 6 çeşit proteinden dolayı çok sağlam bi toz. yalnız içindeki yağ oranı ve karbonhidrat sana yağ kütlesi olarak dönmez. çünkü içerisinde yarım elma kadar karbonhidrat var düşün. ve kaslar karbonhidrat kullanır spordan sonra karbonhidrat gereklidir kaslar için. bence gayet iyi. ancak içerisinde whey oranı az yani direk sindirilen protein oranı diğer proteinlere nazaran az. bu da kullanımında kafa karıştırıyor. ben kullanıyorum etkisi oldu ama birdaha almayı düşünmüyorum. ölceği 44 gr hemen bitiyor.

sonunda karar verdim ve aldım ama internetten bir kaç kişiye alerji yaptığını okudum...bu vücutla alakalı birşey sonuçta bana optimum alerji yaptı umarım bsn yapmaz....

eğer buda alerji yaparsa ne yapacağımı cidden bilmiyorum optimumu yarıda bıraktım bunuda yarıda bırakırsam maddi kaybım olucak...neyse kullanalım biraz sonuçlarını ve etkilerini paylaşırım yine burda...iyi sporlar herkese.

arkadaşlar az önce bsn nin distrübütörü p7 ile iletişime geçtim site üzerinden ve isolate olanın ne zaman geliceğini sordum...yeterli talep olursa önümüzdeki günlerde getirteceklerini şu an yeterli talep olmadığını söylediler...bende kendi talebimi ilettim eğer sizde aynı şekilde site üzerinden çevrimiçi satış danışmanına bu ürünü beklediğinizi söylerseniz sanırım ürünü getirtirler...bilginize :)

merhabalar,yazışmaların bir çoğunu okudum ancak bazı cümleler kafamı karıştırdı,ben düz yoldan şöyle sorayım

Optimum nutrution whey ile syntha 6 arasında bir kıyaslama yapmamız mümkün müdür?yahut şu an zirvede hangi protein var bu biraz göreceli olabilir fakat genel bir anket yapılmışta olabilir. benim size sorum hangisi daha etkilidir ve tavsiye ettiğiniz ürün(bunların dışında da olabilir) hangisidir?

Yaklaşık 8aydır spor yapıyorum ancak proteini henüz eve almış değilim,spordan çıkarken salonda içiyorum bu da bi şekilde gelişimi daha da uzatıyor.Artık almamız gerekiyor sanırım

bazı salonlar protein tozlarını ölçek ölçek parayla satıyorlar arkadaş onu demek istedi herhalde bizim burda da bi tane salonda da satıyorlar...fena kar yapıyorlar aslında :D

Evet arkadaslar bugun ilginç bi detayı paylasıcam yaklasık 1 ay önce çikolata milkshake aromalı synhta aldım bugun yine supplementciye gittim ürünlere bakıyodum ki çilekli syhntha da ilginç bi detay çilekli ürünlerin kapagında kocaman bsn amb çikolatalı ürünlerin kapagında kocaman bsn amblemi varken çileklilerde yoktu ve çileklilerin altında bsn kabartması varken çikolatalıda kabartma yoktu düzdü bana garip geldi kutuların farklılıkları enteresann

Syntha-6 ile ilgili son görüşümü belirtmemişim. İki farklı şekilde deneme fırsatım oldu. Yoğun idman temposu ve haftada 3-4 gün idman temposu. Yoğun idman temposunda istediğim verimi alamadım. Diğer kullandığım (Twinlab, Optimum vs) gibi ürünlerden daha çok verim almıştım. Bu biraz beklenti farklılığından kaynaklı olabilir. Normal tempoda ise bir sıkıntım olmadı. Kullanım açısından güzel bir toz. Güzel bir verim aldım.

En sevdiğim yanı ise kesinlikle tadı oldu. Tad konusunda gördüğüm en başarılı ürünlerden biri.

Syntha-6 ile ilgili son görüşümü belirtmemişim. İki farklı şekilde deneme fırsatım oldu. Yoğun idman temposu ve haftada 3-4 gün idman temposu. Yoğun idman temposunda istediğim verimi alamadım. Diğer kullandığım (Twinlab, Optimum vs) gibi ürünlerden daha çok verim almıştım. Bu biraz beklenti farklılığından kaynaklı olabilir. Normal tempoda ise bir sıkıntım olmadı. Kullanım açısından güzel bir toz. Güzel bir verim aldım.

En sevdiğim yanı ise kesinlikle tadı oldu. Tad konusunda gördüğüm en başarılı ürünlerden biri.

Aynen shaq kesinlikle tadı bildigin milkshake . Yani tatlı bagımlısı olan biirisini kesebilecek derecede sekerli ve aromalı tadı var thums:

Tadını ben de beğendim ancak carnivorun tadı daha güzel geldi, ayrıca sormak istediğim bir ölçeği için kaç ml süt gerekli ? Ben yaklaşık olarak 300-350ml arası süt ekliyorum

Tadını ben de beğendim ancak carnivorun tadı daha güzel geldi, ayrıca sormak istediğim bir ölçeği için kaç ml süt gerekli ? Ben yaklaşık olarak 300-350ml arası süt ekliyorum

Yeterli bence

Arkadaşlar bende bugün 1 kutu 5lb. lik sipariş verdim bunu kullanan kişiler gercekten yapı hacim olarak etkisi varmı yani kaç ayda o etkiyi sağlar hacim artışı yaparmı şimdiden teşekkürler :)

Back
Yukarı