BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
baktım kardesim de o yeni ürün sanırım comlete olarak degerleri bsn ile benzer etkisi nasıl olur bilmiyorum kararsız kaldım

Complete hakkında pek bilgi bulamadım, yeni ürün bende denemek için aldım. Tadı on gold çikolata dan daha tatlı biraz zor içiyorum açıkçası gold whey e alıştım heralde. Etki konusunda bişey diyemiyeceğim yeni kullanmaya başladım..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yatmadan önce alınabilir yazılmış ama antrenmandan sonra alsak bi faydası olmuyormu acaba? Ben sadece antrenmanlardan sonra içicem alırsam.
10 kullanımlığını alıcam bittikçe alırım şimdilik.
ürün nasıl? omuz/bacak günlerinde toza ihtiyaç yok sanırım yani haftada 2 veya 3 kere alıcam 1 ay götürür.

Yatmadan önce alınabilir yazılmış ama antrenmandan sonra alsak bi faydası olmuyormu acaba? Ben sadece antrenmanlardan sonra içicem alırsam.
10 kullanımlığını alıcam bittikçe alırım şimdilik.
ürün nasıl? omuz/bacak günlerinde toza ihtiyaç yok sanırım yani haftada 2 veya 3 kere alıcam 1 ay götürür.
Antreman sonrası kullanmanın faydası olmaz olur mu tabiki antreman sonrası kullanacaksınız bir de şu ürün nasıl diye sormasak artık, Ronnie Coleman'ın kullandığı protein tozu sonuçta.

iyiakşamlar ben ilk defa protein alcam ama bsn mi yoksa hardline mı daha iyidir anlamadığım sizin bilgilerinizden yararlanmak isterim yardımcı olursanız sevinirim..

Hardline ile Bsn'yi kıyaslama gereğini neden duyduğunu söyleyebilir misin ?
protein açısından hangisi daha güçlü ve daha fazla hacim sağlar. açıkçası bu konularda bilgim yok hangisini almamı tavsiye edersiniz. bsn de porsiyonda 22 gr hardline da 34 gr protein değeri yazıyor açıklamalarında buda aklımı karıştırdı

protein açısından hangisi daha güçlü ve daha fazla hacim sağlar. açıkçası bu konularda bilgim yok hangisini almamı tavsiye edersiniz. bsn de porsiyonda 22 gr hardline da 34 gr protein değeri yazıyor açıklamalarında buda aklımı karıştırdı

Cevabını Yeni Başlayanlar Bölümü | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu linkinde bulabilirsin. Sorun kısır bir soru. Karşılaştırman yanlış. En doğrusunu kendin ilgili linkten okuyarak bulmalısın.

Şuan hacime yönelik çalışıyorum daha önce bu ürünü kullandım fakat forumda antreman sonrası için uygun değildir diye yazılar okudum ve izole protein kullanmaya başladım.Antreman sonrası için uygunmudur bu ürün ? İzole ile arasında kaldım.

Yarışmaya katılmıyorum fakat bu işi gerek beslenme gerek antreman ve gerek supplement kullanımında en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyorum.Bu yüzden izole mi kompleks protein mi kararsız kaldım.

Yarışmaya katılmıyorum fakat bu işi gerek beslenme gerek antreman ve gerek supplement kullanımında en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyorum.Bu yüzden izole mi kompleks protein mi kararsız kaldım.
bence bu bünye meselesi 2 sinide kulanıp kendin için uygun olan hangisi olduğna sen karar verceksın[DOUBLEPOST=1389616563][/DOUBLEPOST]ayıca bsn snta cok güzeldir ıdman sonrası felan hertürlü kulanılır

bence bu bünye meselesi 2 sinide kulanıp kendin için uygun olan hangisi olduğna sen karar verceksın[DOUBLEPOST=1389616563][/DOUBLEPOST]ayıca bsn snta cok güzeldir ıdman sonrası felan hertürlü kulanılır
BSN syntha 6 idman sonrası kullanılan bi ürün değildir ara öğün olarak kullanılabilir. Bence hiç kullanmayın çünkü vasat bi ürün yağ ve karbonhidrat oranı çok fazla, protein oranıda çok düşük. İçeriğine göre de çok pahalı normalde o seviyede bi ürünün 90-100 tl arasını geçmemesi gerek.

BSN syntha 6 idman sonrası kullanılan bi ürün değildir ara öğün olarak kullanılabilir. Bence hiç kullanmayın çünkü vasat bi ürün yağ ve karbonhidrat oranı çok fazla, protein oranıda çok düşük. İçeriğine göre de çok pahalı normalde o seviyede bi ürün 90-100 tl arasını geçmemesi gerek.
ben kulanıyordum gene kulanırım açıkcası içindekı kabo ve yağda öle abartılcak kadar fazla değil bence tabı düşüncen böyle ise saygı duyuarım gördüğüm biçok prof videolarda idman sonrası snta 6 ıcerken gördüm tabi 2 kasık felan deıl 5-6 sccop koyuolardı

ben kulanıyordum gene kulanırım açıkcası içindekı kabo ve yağda öle abartılcak kadar fazla değil bence tabı düşüncen böyle ise saygı duyuarım gördüğüm biçok prof videolarda idman sonrası snta 6 ıcerken gördüm tabi 2 kasık felan deıl 5-6 sccop koyuolardı
o proflar videoda görünmek için kaç para alıyo haberiniz yok tabi. amerikada sponsorluklarda büyük paralar ve imkanlar var. profesyonel sporculara sınırsız supplement , steroid desteği ve onbinlerce dolar veriliyor. adam bsn syntha 6 yı boşver, nitrofull'u (nitrofull çoğu nişastadan oluşan supp.) bile süper protein diye tanıtır. o sadece gelicek para ve imkanlara bakar. yağ ve karbonhidrat oranı fazla değil diyosun demekki supplementasyon hakkında bilgin çok az. sen kullanmaya devam edebilirsin seçim senin ama baskalarını da yanlış yönlendirmemelisin.

• Like
Reactions: uzk
o proflar videoda görünmek için kaç para alıyo haberiniz yok tabi. amerikada sponsorluklarda büyük paralar ve imkanlar var. profesyonel sporculara sınırsız supplement , steroid desteği ve onbinlerce dolar veriliyor. adam bsn syntha 6 yı boşver, nitrofull'u (nitrofull çoğu nişastadan oluşan supp.) bile süper protein diye tanıtır. o sadece gelicek para ve imkanlara bakar. yağ ve karbonhidrat oranı fazla değil diyosun demekki supplementasyon hakkında bilgin çok az. sen kullanmaya devam edebilirsin seçim senin ama baskalarını da yanlış yönlendirmemelisin.
evet çok bilgim yok yanlıs yönledırmek ıstemem tabı kımseyi ama snta benım nedense etkı olarak gözle gördüğüm tek whey diyebılırım iayrıca bsn ye olan bu öfkenı anlamadım senın sonucta büyük bi dev para konusnda yerden göğe kadar haklısın tabiki

evet çok bilgim yok yanlıs yönledırmek ıstemem tabı ama snta benım nedense etkı olarak gözle gördüğüm tek whey diyebılırım iayrıca bsn ye olan bu öfkenı anlamadım senın sonucta büyük bi dev para konusnda yerden göğe kadar haklısın tabiki
Bsn firmasina karsi bi ofkem yok sadece syntha 6 urunu iyi degil onu belirttim. Bsn nin cok guzel urunlerde var ornegin nox plode benim favori pre workout urunlerim arasindadir. Ayrica syntha 6 blend proteindir sadece whey icermez.

Bsn syntha -6 isotele ilgili bilgisi olan varmı yeni bir ürün boldigim kadariyla normal syhanta 6 dan cok daha etkili oldugu soyleniyor?
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Back
Yukarı