hocam bundaki karbonhidrat yarım elmadaki kadar var yani abartmaya gerek yok hayal kırıklığınada uğrayacak bişey yok bence gayet güzel bir protein sadece az gidiyor tek dert o bence..[DOUBLEPOST=1384626235][/DOUBLEPOST]bunda karbonhidrat varmış bakmadan aldım o sebeple hayal kırıklığı yaşadım ama diyete dikkat edicez artık...
hocam 44 gr aldığında 50 servis filan yapar buda iki ölçek aldığında 25 gün gider yani ve 44 gr da 22 gr protein var yani oda diğer protein tozlarına göre fiyat açısından baktığınızda çok geliyor yani herşey iyi hoş ama protein miktarı azBir kutu günde iki ölçek kullandığı takdirde 1 ay gidecektir zaten normal kullanım şekli de budur, daha önceki sayfalarda da yazıldı ayrıca ölçek miktarını arttırmak da sanıldığı gibi mucize etkisi yapmaz beslenmeye ağırlık vermekte fayda var.
hocam sitenin bi tanesinde 139 tl bilgin olsunşu anda fiyatı baya uygun 150 tl gibi bi fiyatı var. bundan ucuz protein var mı ki ?
hocam link verebilir misin bana özelden ? bir de protein miktarı az demişsin. optimum wheyde 1 scoopta 24 g protein var syntha da ise 22 var. bence syntha daha iyi çünkü geçen sene whey proteinden sonra syntha kullanmıştım 1 kutu kadar kas kütlesinde hakikaten gözle görülür şekilde artış olmuştu. optimum bitti şimdi syntha alacağım eğer güzel tepki verirse vücut değiştirmeden syntha kullanacağım...hocam bundaki karbonhidrat yarım elmadaki kadar var yani abartmaya gerek yok hayal kırıklığınada uğrayacak bişey yok bence gayet güzel bir protein sadece az gidiyor tek dert o bence..[DOUBLEPOST=1384626235][/DOUBLEPOST]
hocam 44 gr aldığında 50 servis filan yapar buda iki ölçek aldığında 25 gün gider yani ve 44 gr da 22 gr protein var yani oda diğer protein tozlarına göre fiyat açısından baktığınızda çok geliyor yani herşey iyi hoş ama protein miktarı az[DOUBLEPOST=1384626801][/DOUBLEPOST]birde şunu söylemek istiyorum ben şimdi sytha-6 kullanıyorum pişmanmıyım değilim ama bundan sonra alcak olsam ben izole protein alırım arkadaşlarada öneririm yani[DOUBLEPOST=1384626835][/DOUBLEPOST]
hocam sitenin bi tanesinde 139 tl bilgin olsun![]()
tabi veririm hocam ben protein tozunun araştırmalarım sonunda insanların fizyolojik yapısına göre değiştiğine inanıyorum bazısına göre iyi gelen sana göre iyi gelmeyebilir vücut yapına en uygun hangisi ise ben onu kullanmanı tavsiye ederim benim düşüncem tabi bu.Protein miktarının az olduğuna gelince hocam optimumda whey de 1 scoopta 32 gr var ve 24 gr protein var synta-6 ise 44 gr ımında 22 gr yarı yarıya yanihocam link verebilir misin bana özelden ? bir de protein miktarı az demişsin. optimum wheyde 1 scoopta 24 g protein var syntha da ise 22 var. bence syntha daha iyi çünkü geçen sene whey proteinden sonra syntha kullanmıştım 1 kutu kadar kas kütlesinde hakikaten gözle görülür şekilde artış olmuştu. optimum bitti şimdi syntha alacağım eğer güzel tepki verirse vücut değiştirmeden syntha kullanacağım...
dostum eğer sütle karıştırıyosan proteini gaz yapar aroması markası farketmez yaniVanilyalıya tekrar dönüş yaptım karnım gur gur sürekli bir gaz hali var. İlk denediğimde de bir kaç gün yapmıştı sonraları alışmıştım. Çikolatalı hiç gaz yapmamıştı bende ???
Sütle karıştıracaksanız sütün laktozsuz olmasına dikkat etmeniz lazım normal laktozlu süt kullanırsanız içtiğiniz süt protein tozunu kısmen bloke eder ve alacağınızdan daha az protein sentezlenmesine neden olursunuz. Ve gaz problemi de artar.dostum eğer sütle karıştırıyosan proteini gaz yapar aroması markası farketmez yani![]()
evet bende bu yüzden bunu sordum bence çoğu kişinin atladığı bir nokta ve dikkat edilmeliçölyak hastaları glutenli ürünleri tüketemiyor. gluten birçeşit buğday ve tahıl proteinidir ve bağırsaklarda problem yaratıyor.
Bazı beslenme uzmanları glutenin sağlıklı insan bağırsaklarına da zarar verdiğini söylüyorlar.
evet 2.5 hafta önce aldım 1 kutu bugün bittifakat diğer proteinlere göre cok etkili kas kütlesinde artış bariz bir şekilde gözle görülüyor...[DOUBLEPOST=1386342430][/DOUBLEPOST]whey proteine syntha yı tercih ederim bulk döneminde...