BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
BSN Syntha 6 ya verebiliceğim maximum ücret 100tl dir, 100tl nin üzerindeyse kesinlikle almam. 140-150tl ye çok daha kaliteli protein tozları mevcut.
:) 2290 gramına mı yoksa 1320 gramına mı? Espiri yapıyorum tercih kişilere ait saygı duymak lazım ancak bu hafta fahiş fiyat artışları var stoklardaki ürünlere yeni gelmiş gibi zamları yapıyorlar. Tezgah altı kazancı düşüncesi insanı üzüyor.

Mesela ne tavsiye edebilirsin tewinlab likit amino ile kombine edebileceğim ?
Likit amino tavsiye etmiyorum. İlla amino asit kullancaksanız tablet form daha iyi. İdman sonrası kullanmak için whey protein arıyosanız Optimum Gold, Ultimate Prostar, MuscleTech NitroTech Performance ürünleri iyidir.

Bu ürünün izole versiyonu hakkında düşünceleriniz nedir acaba aradaki fiyat farkını saymazsak hangisi tercih edilmeli syntha 6 mı syntha6 izole mi ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beyler bende syntha-6 protein tozu var açılmamış,bulk dönemi tozum olarak kullanırım diye almıştım.Şu anda kullandığım toz ise ultimate prostar %100.şu anda bulk döneminde bu syntha karb oranıyla kullanma acısından daha iyi gibi duruyor,fakat ben bunu ne zaman kullanmam gerektiğini şu anda bilmiyorum blend protein tozlarının öğün yerine geçecek şekilde kullanılabileceğini okudum.Ben şu anda prostarı ant 30dk öncesi ve ant hemen sonrası olarak kullanıyorum.Sizce bunlardan birini çıkarıp syntha ekleyecegim hangisinin yerine ekleyeyim synthayı ?

Beyler bende syntha-6 protein tozu var açılmamış,bulk dönemi tozum olarak kullanırım diye almıştım.Şu anda kullandığım toz ise ultimate prostar %100.şu anda bulk döneminde bu syntha karb oranıyla kullanma acısından daha iyi gibi duruyor,fakat ben bunu ne zaman kullanmam gerektiğini şu anda bilmiyorum blend protein tozlarının öğün yerine geçecek şekilde kullanılabileceğini okudum.Ben şu anda prostarı ant 30dk öncesi ve ant hemen sonrası olarak kullanıyorum.Sizce bunlardan birini çıkarıp syntha ekleyecegim hangisinin yerine ekleyeyim synthayı ?

bence hala sintayı kullanabilecek aylardayız... içindeki 5 gram karbonhidrat gözardı edilebilir. antreman Öncesi synta, sonrasında izole proteinini kullanabilirsin.... yada sintayı sadece uyanır uyanmaz alabilirsin. ya da Kahvaltınla beraber alabilirsin... benim tavsiyem uyanır uyanmaz veya kahvaltıyla birlikte alman... böylece günün geri kalanında vücudunu besleyen komplex bir ürün kullanmış olursun ayrıca 5 gr karbonhidratı çok çabuk yakar geçersin...

Optimum Gold Whey ile bu supplement arasında gidip geliyorum çok kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı?

Bsn blend protein ve 44 gr da 22 gr protein var Carb oranı daha yüksek
Optimum whey protein 30 gr da 24 gr protein var Carb oranı daha düşük

Bu şartlar altında nasıl bir proteine ihtiyacınız olduğunu sizin belirlemeniz daha doğru olur...

Bsn blend protein ve 44 gr da 22 gr protein var Carb oranı daha yüksek
Optimum whey protein 30 gr da 24 gr protein var Carb oranı daha düşük

Bu şartlar altında nasıl bir proteine ihtiyacınız olduğunu sizin belirlemeniz daha doğru olur...

İyi bir bilgilendirme oldu teşekkür ederim.

Orta seviye için antrenmandan önce ve sonra 1,5 ölçek kullanın denilmiş aldığım sitede ama önce sonra ve yatmadan önce birer ölçek almak daha mantıklı değil mi ?

Orta seviye için antrenmandan önce ve sonra 1,5 ölçek kullanın denilmiş aldığım sitede ama önce sonra ve yatmadan önce birer ölçek almak daha mantıklı değil mi ?
Merhaba ;

BSN synta 6 karbonhidrat oranı diğer protein tozlarına oranla biraz fazla olduğundan dolayı antremandan önce 1 , antremandan sonra 1,5 ölçek almak daha mantıklı. Böylece antremandan önce enerji için carb almış olursun , antremandan sonra da anabolik etki için gerekli karbonhidratı sağlamış olursun

arkadaşlar antrenman sonra ve sabah uyanınca optimum %100 whey mi yoksa BSN synta 6 mı kullanmalıyım. şu anda BSN synta 6 kullanıyorum.

arkadaşlar antrenman sonra ve sabah uyanınca optimum %100 whey mi yoksa BSN synta 6 mı kullanmalıyım. şu anda BSN synta 6 kullanıyorum.
Bsn synta 6 complex protein içeren bir protein . İçersindeki proteinler farklı sürelerde kana karışmaktadır. Sabah kalktığınızda ve antreman sonrası çabuk kana karışan protein kullanmanız gerekmekte .Bu nedenden dolayı Optimum 100% whey daha matıklı görünüyor.

merhaba arkadaslar, protein tozu kullanmaya baslıycam ve bununla ilgili sizlerden bilgi, birikim ve yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle 6 ürün arasında bi arastırma yaptım ve bunların içerisinden bir tanesine karar vermem gerekiyor. Yaptıgım arastırmanın sonucları söyle;
1) Bsn Syntha-6 ısolate:
1.820 gr. - 1 ölcek 38 gr. - servis sayısı: 48
Protein: 25 gr. BCAA: ? Glutamin: ? Karbonhidrat: 7 gr. Yağ: 1,5 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %68 basarılı - %27 orta karar
Fiyat: 220 TL

2) Muscletech Nitrotech:
1.816 gr. - 1 ölcek 37 gr. - servis sayısı: 49
Protein: 30 gr. BCAA: 13 gr. Glutamin: 5 gr. Karbonhidrat: 2 gr. Yağ: 1.5 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %83 cok basarılı - %15 orta karar
Fiyat: 200 TL

3) Weider Premium Whey:
2.300 gr. - 1 ölcek 30 gr. - servis sayısı: 77
Protein: 33 gr. BCAA: 25 gr. Glutamin: 2 gr. Karbonhidrat: 17 gr. Yağ: 6 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %68 basarılı - %24 orta karar
Fiyat: 250 TL

4) Dymatize Iso-100:
2.275 gr. - 1 ölcek 28 gr. - servis sayısı: 81
Protein: 24 gr. BCAA: 6,5 gr. Glutamin: 2 gr. Karbonhidrat: 1 gr. Yağ: 0 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %74 basarılı - %21 orta karar
Fiyat: 240 TL

5) Optimum Nutrition Gold Standart:
2.273 gr. - 1 ölcek 30 gr. - servis sayısı: 74
Protein: 24 gr. BCAA: 5,5 gr. Glutamin: 4 gr. Karbonhidrat: 2 gr. Yağ:1 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %49 cok basarılı - %48 orta karar
Fiyat: 170 TL

6) Ultimate Prostar:
2.390 gr. - 1 ölcek 30 gr. - servis sayısı: 80
Protein: 25 gr. BCAA: 6 gr. Glutamin: ? Karbonhidrat: 2 gr. Yağ: 1 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %57 cok iyi - %38 orta karar
Fiyat: 195 TL

Yaptıgım arastırmalar sonucu bu bilgilere ulastım, yardımcı olursanız sevinirim..

merhaba arkadaslar, protein tozu kullanmaya baslıycam ve bununla ilgili sizlerden bilgi, birikim ve yardımlarınızı bekliyorum. Öncelikle 6 ürün arasında bi arastırma yaptım ve bunların içerisinden bir tanesine karar vermem gerekiyor. Yaptıgım arastırmanın sonucları söyle;
1) Bsn Syntha-6 ısolate:
1.820 gr. - 1 ölcek 38 gr. - servis sayısı: 48
Protein: 25 gr. BCAA: ? Glutamin: ? Karbonhidrat: 7 gr. Yağ: 1,5 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %68 basarılı - %27 orta karar
Fiyat: 220 TL

2) Muscletech Nitrotech:
1.816 gr. - 1 ölcek 37 gr. - servis sayısı: 49
Protein: 30 gr. BCAA: 13 gr. Glutamin: 5 gr. Karbonhidrat: 2 gr. Yağ: 1.5 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %83 cok basarılı - %15 orta karar
Fiyat: 200 TL

3) Weider Premium Whey:
2.300 gr. - 1 ölcek 30 gr. - servis sayısı: 77
Protein: 33 gr. BCAA: 25 gr. Glutamin: 2 gr. Karbonhidrat: 17 gr. Yağ: 6 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %68 basarılı - %24 orta karar
Fiyat: 250 TL

4) Dymatize Iso-100:
2.275 gr. - 1 ölcek 28 gr. - servis sayısı: 81
Protein: 24 gr. BCAA: 6,5 gr. Glutamin: 2 gr. Karbonhidrat: 1 gr. Yağ: 0 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %74 basarılı - %21 orta karar
Fiyat: 240 TL

5) Optimum Nutrition Gold Standart:
2.273 gr. - 1 ölcek 30 gr. - servis sayısı: 74
Protein: 24 gr. BCAA: 5,5 gr. Glutamin: 4 gr. Karbonhidrat: 2 gr. Yağ:1 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %49 cok basarılı - %48 orta karar
Fiyat: 170 TL

6) Ultimate Prostar:
2.390 gr. - 1 ölcek 30 gr. - servis sayısı: 80
Protein: 25 gr. BCAA: 6 gr. Glutamin: ? Karbonhidrat: 2 gr. Yağ: 1 gr.
Bodyforumtr basarı yüzdesi= %57 cok iyi - %38 orta karar
Fiyat: 195 TL

Yaptıgım arastırmalar sonucu bu bilgilere ulastım, yardımcı olursanız sevinirim..
Bunların içerisinden birini seçecekseniz kesinlikle weider kullanın . Benim şahsi görüşüm Amix isoprime cfm protein tozunu da bir araştırmanız . Amix hem isolate hem de CFM teknolojisi kullanması ile bu protein tozlarından 1 segment üste . 1 ölçekte 28 gr protein 0 şeker ve 0 yağ mevcut.

1 aydır kullanıyorum ve tek kelimeyle inanılmaz bir ürün. Gerek performans gerek lezzet olarak en önde diyebilirim. Bundan önce Gold Standart Whey, Eas Whey ve Muscletech Nitro-Tech kullandım. Fark belirgin bir şekilde ortada. 176 boy 62 kiloda bıraktım Muscletech'i, 1 ayda Syntha 6 ile beraber 69 kiloya ulaştım ve yağ oranım sadece %1 artarak %13 oldu. Ve çoğu arkadaşım da farketti bir ayda inanılmaz bir hacim artışı oldu. Bu ürünün avantajı çok farklı protein çeşitleri içermesi ve bu proteinlerin farklı sindirim sürelerinin olması ve yüksek miktarda karbonhidrat içermesi. Bir ölçekte 10gr karbo var. Off günlerde de harika kullanılıyor. Hepimiz biliyoruz ki karbo olmadan protein bir işe yaramaz. İnanılmaz da bir lezzeti var. Vanilyalı aldım. Su ile beraber bile müthiş, yudum yudum ağzımda gezdire gezdire içiyorum. Sütle zaten enfes.
Özetle denediğim en iyi protein tozu.

Bunların içerisinden birini seçecekseniz kesinlikle weider kullanın . Benim şahsi görüşüm Amix isoprime cfm protein tozunu da bir araştırmanız . Amix hem isolate hem de CFM teknolojisi kullanması ile bu protein tozlarından 1 segment üste . 1 ölçekte 28 gr protein 0 şeker ve 0 yağ mevcut.
Weider ın karbonhidrat ve yag oranı baya yüksek gözüküyo. amix i de arastırdım, icerigi fena gözükmüyo degerleri güsel, yalnız 1 ölcekte ne kadar BCAA ve glutamin oranı var bilginiz var mı?? yani özetlersek weider olmazsa amix kullan diyosun öylemi.. tesekkürler..

Weider ın karbonhidrat ve yag oranı baya yüksek gözüküyo. amix i de arastırdım, icerigi fena gözükmüyo degerleri güsel, yalnız 1 ölcekte ne kadar BCAA ve glutamin oranı var bilginiz var mı?? yani özetlersek weider olmazsa amix kullan diyosun öylemi.. tesekkürler..

Bildiğim kadarı ile 100 gr 'da 25 gr bcaa , 19 gr glutamin mevcut. Ben Amix cfm kullanıyorum yakında bitecek ve tekrar aynı protein tozuna devam edeceğim .
Sabahları kalkar kalmaz yarım yağlı veya yağsız süt ile karıştırıp içilmesini önerirmisiniz
Ben su ile içmenizi önereririm.Emilimiu daha hızlı olacaktır. Bu saıyede sabah ihtiyacanız olan proteinin emilinini hemen sağlamış olursunuz.

Back
Yukarı