bsn true mass+gaspari bcaa 6000+universal amino beef 2700 kombine.?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S.a arkadaşlar.7 aydır b.b ile ilgiliyim.ilk 3 ay sadece vucudu ısıtma alıştrma amaçlı sabrederek gittim.karbonhidrat+beslenme+sıkı çalışma sonucu 5kilo kadar topladım.şuan boy 1.82 kilo 73..bsn true mass+gaspari bcaa 6000+universal amino beef 2700 ürünlerini aldım.kombine olarak en iyi nasıl sonuç alabilirim.servis ve kullanım nasıl olmalı.düşüncelerinizi bekliyrum.? cvplarnz için tşkler şimdiden.:)

A.S
True Mass antreman sonrası 1 servis
Antreman sonrası bcaa
Amino beff gün içinde her öğünde 2 tablet ,antreman öncesi ve sonrası 1 servis
Kilo almak için gainer yerine naturel kuvvetli beslenmeyi tavsiye ederim .Beff amino başlı başına gereksiz buluyorum elinizdeki ürünler bitince aynı kombinasyona devam etmeyin .

Cevabnz için tşkler..:) dikkate alıcağım.peki şu şklde konbine yapsam .öğünlerle beraber 2 adet beef amino(erkenden bitmiş olur hem..:)antereman günlerinde spordan önce gainer+3 adt bcaa,spordan sonra gainer+3 bcaa şeklinde.off günlerinde yatarken sadce gainer.beslnme bu arada günde 5ile 6 öğün arası zorluycam..:)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı