BSN TRUE MASS Mi ? WEİDER MEGA MASS Mi ??

Merhaba arkadaşlar konu başlıktada açık oldugu gibi 2 ürün arasında kaldım. Kullanmış arkadaşlar yardımcı olursa karar vermemde çok makbule geçer.. Şimdiden çok teşekkür ediyorum..

benm sıralamam
1. ultimate iso mass exreme
2.bsn true mass
3.muscletech meso-mass
4.n-large2
5.ids smartgainer

aralarında en kalıtelı bsn ama en yogun ultimate :)

2 kutu bsn al derim aynı fıyata gelr megayla vitamn degerlerıde %100 proteın oranı gram başına çok yuksek

Ürün başlıklarına bakarsanız bence daha faydalı olur kullanıcı yorumlarını görmüş olursunuz

Mega Mass kullandım iyi bir gainer. Fakat BSN True Mass weiderdan daha iyi bir ürün. Ancak ben bu ikisinden ziyade Ultimate Iso Mass Xtereme gainer almanı öneririm. Bu ikisinden hem daha iyidir hemde fiyatı daha uygundur. Iso mass'ın içinde Uzun akışlı blend proteinler , kaliteli komplex karbonhidratlar , yine kaliteki creatin matrix karışım , Glutamin , Multivitamin , omega yağ asitleri , NOX ve BCAA vardır.

Beachboy çok teşekkür ederim dostum. benım kafamı karıştıran zaten optımum un ıcındekı kalori oranı ve karbonhıdrat oranının daha yuksek olmasıydı . Ama bu yazından sonra iso mass xtremeyi denemeye karar verdim inşallah yararlı olur kardeşim.. Cevap yazan arkadaşlara cok teşekkür ederim tekrar..

Back
Yukarı