Merhaba sayın hocalarım dün gece ve önceki gün baya bi hatim indirdim forumdan okudum aradım taradım bu gün protein tozu aldım şimdi öncelikle isteğimi söyleyeyim ben 19 yaşındayım 1.94 boyum ve 90 kilo atletik ve orta üstü kaslı seviyede profesyonel ligde basketbol oyuncusuyum. 11 senedir bu işin içindeyim ve ilk defa toz aldım takımdaki büyük abilerimin hepsinin kullandığını ve benmde gecikmemem gerektiğini söylediklerinde tutuştum kısacası şimdi benim istediğim şey kondüsyonumu atletikliğimi sıçramamı kaybetmeden bana biraz kas yüklemesi biraz daha hacimlenmesi kuvvet güç performans artışı sağlayacak bir ürün arıyorum haftanın 6 günü antrenmanlar oluyor 1 gün ağırlık halter ertesi gün top idmanı olmak üzere yoğun ve çok şiddetli antrenmanlar okul da olduğu için çok aşırı sağlıklı beslenemiyorum.
Aldığım ürüne gelince DYMATIZE NUTRITION ELİTE GOURMET WHEY& CASEİN BLEND 5 LBS 120 tl ye aldım bu gün satıcı hocam yoğun bir tempon olduğu ve senin ve kaslarının dinlenmeye çok vaktin olmadığı için ve isteklerime yönelik olduğundan bunu önerdi ve aldım bu gün antrenmandan sonrada kullandım 1 doz su ile tadı çok güzel onada ayrı bir şaşırdım. yorumlarınızı lütfen esirgemeyin bilen hocalarım neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında teşekkürler.
Not olarak söyleyeyim ben vişne suyuyla karkıştırıp almayı duymuştum sakın öyle yapma zararlı olur gibisinden birşey dedi hocam tamam dedim bende sabah kalkınca ve her antrenmandan sonra günde 1 er ölçekten 2 kez alıyorum
Aldığım ürüne gelince DYMATIZE NUTRITION ELİTE GOURMET WHEY& CASEİN BLEND 5 LBS 120 tl ye aldım bu gün satıcı hocam yoğun bir tempon olduğu ve senin ve kaslarının dinlenmeye çok vaktin olmadığı için ve isteklerime yönelik olduğundan bunu önerdi ve aldım bu gün antrenmandan sonrada kullandım 1 doz su ile tadı çok güzel onada ayrı bir şaşırdım. yorumlarınızı lütfen esirgemeyin bilen hocalarım neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında teşekkürler.
Not olarak söyleyeyim ben vişne suyuyla karkıştırıp almayı duymuştum sakın öyle yapma zararlı olur gibisinden birşey dedi hocam tamam dedim bende sabah kalkınca ve her antrenmandan sonra günde 1 er ölçekten 2 kez alıyorum