Bu ürün nedir 190 tl aldim mass20 resimli

190 a weider alırdın

kısaca protein ve cretein aynı üründe fazlasıyla var cok ünlü değil ama idare eder protein ve güç ihtiyacımı karsılar en azından c4 gibi bişy

aldığın ürün gainer yani kilo almana yardım edebilecek ama o paraya daha iyi gainerler alınabilirdi sen kullanıp sonuçlarını yazarsan memnun oluruz içerik olarakta sitenin birinde böyle yazıyor Kreatine takviyeli, üstün kaliteli whey proteini ve kompleks karbonhidratlar içeren formül...

Kolayca karışır ve lezzetli aromalarıyla zevkle tüketilebilir.

Her 150 gr'lık bir serviste;
30 gr whey proteini
1500 mg creatine
6000 mg BCAA
8400 mg L-Glutamine ve çok kötü durmuyor dedğiğm gibi kullanıp yorumlarınıda bekleriz

arkadaslar bu şimdi ne yapar bana ben kilo almak istemiyorum yha güç lazım kaslazım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:18 ----------

Kütle 20 (yeni başlayanlar ve amatörler için) genel vücut ağırlığı ve kas kütlesini artırmak için ürün yeni nesil temsilcisidir. Doğal besin alanındaki en son araştırma sonuçlarını içeren takviyeleri. Protein içeriği glutamin çok zengin olan kesilmiş süt suyu konsantresi ve süt proteini, bir kombinasyon buğday tohumu dan ayırmak olan Promax-de dayanmaktadır. Buğday proteini hala yaygın olumlama bekliyor kalitede yeni bir kaynak olarak kabul edilir ise Whey proteini zaten, proteinler arasındaki lider konumunu haklı çıkardı. Ürünlerin yeni nesil istikrarlı enerji akışı, ve vitamin, mineral ve yüksek saflıkta kreatin monohidrat varlığı için daha iyi bir kompozisyon karbonhidrat (dekstroz ve maltodekstrin, disakkaritler olmadan!) Demektir.
Bu ürün kas kitlesi, gücü ve genel vücut artırmayı hedefliyoruz herkes için tavsiye edilir ağırlığı. Ayrıca, bu sporun farklı dalları uzun ve zorlu bir eğitim için iyi bir enerji kaynağıdır.

scitec küçümsencek marka değildir dandik hiç değildir ama o paraya daha iyisi olabilirdi.bidahaki sefere araştırmadan alım yapma

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : digerleri

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı