Bu adamın kolları kaç santimdir??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coldice
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boyunu 1.80 saysak 40 cm den fazla değildir belki yoktur bile sadece yağsız ve define olması güzel göstermiş irilik yok
bi kac ayda cok düzgün beslenme ve antremanla yapılmayacak bisey diil tabiiki

Ben senin yerinde olsam koldan ziyade karın kası ve göğse ağırlık verirdim kollar zaten birşekilde antrenmanını düzenli yaparsan oluyor. en kolay kol.

ben bi başlıyım spora da gerisi gelir zaten :) yorumlar için teşekkürler. bi de pazu bölgemde beyaz beyaz çatlaklar var. acaba kollar kaslanıp şişince onlarda gider mi?

bench_O

lütfen cevap çalışmaya başladğımdan beri bende kol kaslarımın altında çatlaklı damarlar çıktı :/

40cm civarı vardır.Böyle kollara sahip olmak azim ve düzen ister abartılacak bir kol değil ama yinede her yiğidin harcı değildir.Beslenmene ve düzenli sporuna devam edersen daha gelişmiş kol bile elde edebilirsin.6ayda çok güzel gelişimler gördüm.İyi akşamlar.

40 arkadaşların dediği gibi.. ama belki az daha büyüktür.

tahminen 40 cm civarı gibi.3 5 ayda yağlanmadan sadece kas olarak bu hedefe ulaşılması bence zor. 2.5 seneden fazla bu sporu yapıyorum toplasak 1.5 senesi iyi düzenli bi çalışmayla geçmiştir. bu sürede kol 12 cm kadar gelişti. spor yapmamış birinin 30 32 cm kolu oldugunu varsayalım hedefine ulaşmak için çok kısa bi sürede 10 cm kol gelişimi bana pek gerçekci gelmez.

Back
Yukarı