Bu alet nereden satın alınır? power rack

altec

Üye
ev kullanımı için bu alete ihtiyacım var. power rack diye geçiyor ingilizcede.
nereden satın alınabilir? sanırım jimsa kapanmış. internet sitesi yok..
başka nerelerden alabilirim bu aleti?
bu resimdeki gibi kaliteli, ağırlık taşıyabilecek bir ürüne ihtiyacım var. kendini zor taşıyan,sallanan, dengesiz,basit bir alet istemiyorum.

bod12mx9.jpg

guzelce elektrostatik boya attirilir ve bauhaus isi sprey boyayla boyanabilir, ayrica zamaninda pasli dambilla cok calistik biz bir sey olmaz :D

başlık sahibi kusura bakmasın offtopic fakat önemine binaen..

"forumda bu konuya değinmek lazım aslında..her bodyci metallerle uğraştığı için yılda bir tetanoz aşısı olmalı diye düşünüyorum..

bununla ilgili bir başlık açmakta fayda var.."

--
tekrar konuya dönmekte fayda var..
finspor'u detaylı incelemende fayda var..mesela
http://www.finspor.com/profesyonel/urun.asp?UID=353

Arkadaşlar çok fonksiyonlu power rack elimde mevcuttur.Spor salonundaki hemen hemen tüm makineleri tek makinede topladım tasarımını ve imalatını bilgisayar ortamında ve cncde kendim yaptım.
120 cm x 120 cm x 210 cm yükseklik.Elimde mevcuttur.İsteğe özel power rack yapılır.Makaraları ağırlık kaldırma aparatları ile tam takım.Yakında boyaya gidecek daha sonra resimlerini atarım.

Arkadaşlar çok fonksiyonlu power rack elimde mevcuttur.Spor salonundaki hemen hemen tüm makineleri tek makinede topladım tasarımını ve imalatını bilgisayar ortamında ve cncde kendim yaptım.
120 cm x 120 cm x 210 cm yükseklik.Elimde mevcuttur.İsteğe özel power rack yapılır.Makaraları ağırlık kaldırma aparatları ile tam takım.Yakında boyaya gidecek daha sonra resimlerini atarım.
Siz kendinizmi imal ediyorsunuz fiyat ne kadar en kısa zamanda resimleri bekliyoruz

Evet Kendim imal ediyorum.Bilgisayar ortamında 3d çizimini projelerini kendim hazırlıyorum.İmalatıda benden.Biter bitmez fiyatını ve görsellerini paylaşacağım.Ama tek birşeyi idda ediyorum spor salonuna gerek yok.Bunu bitirdikten sonra birde çok fonksiyonlu br bench pres sehpası yapacağım.Fiyatı tahmin ediyorumki ( henüz hesaplamadım ) 7000 TL civarı gibi olur.ama bence bu paraya değer.Çünkü sadece 4 dikmeden oluşan boş kafes fiyatları 1600 - 1800 arasında...[DOUBLEPOST=1471845628][/DOUBLEPOST]
mEPMyy.jpg
[/url][/IMG]
mEPMyy.jpg
[/url][/IMG]

Resimler henüz imalat aşaması.Makaralarını takıp denemeler yapılacak sonra boyaya.
Çok az kaldı finish e... :)

Son düzenleme:
7000 TL Benim tahmini fiyatım.Kesin o fiyat demiyorum.
Evet ilk ürünüm ama senin gösterdiklerinden daha sağlam.
Sağı solu oynamayan rijit bir yapısı var.
Test kısmına gelince biter bitmez anlaştığım bir body salonu var oraya kurup bir ay süreyle orada bırakacağım.
Garantili ürünlerde de zaten çoğu kullanıcı hatası diyip garantiden yırtmaya çalışırlar çok güvenmeyin garantiye.

Eğer Onlar o kiloyu taşıyorsa benimkide rahatça taşıyabilir demektir.Çünkü elimde geldiğince kendim çalışacakmış gibi hazırladım.Bakalım bitince göreceğiz Spor salonunda 1 aylık test süreci olacak.

Eğer Onlar o kiloyu taşıyorsa benimkide rahatça taşıyabilir demektir.Çünkü elimde geldiğince kendim çalışacakmış gibi hazırladım.Bakalım bitince göreceğiz Spor salonunda 1 aylık test süreci olacak.
Seninkide baya saglam zaten bunlarin malzemeler ayni oynasa oynasa 50 kilo oynar zaten oda 350 ile kimse bench yapamayacagina gore birsey degismez
Insallah emeginin karsiligini alirsin birde su konuya yorum yazabilirmisin https://www.bodyforumtr.com/threads/kettler-primus-ağırlık-sehpası.128933/

Fotoğraftakilere henüz makaraları takmamıştım.Bugün makaraları taktım.Ve Halat boylarını çıkartıyorum şu an.Bir kaç gün içinde halatlarını satın alıp denemelere başlayacağım inşallah.

Back
Yukarı