strawberry
Üye
1 yılı biraz aşkın süredir spor yapıyorum. Başta full body, sonra split sonra da push pull legs gibi programlar yaptım ama bir türlü istediğim düzeni ve gelişimi yakalayamadım. Salonda tanıştığım pt'lik de yapan bir çocuk bana bi program önerdi. Ama benim kafama yatmayan şeyler var. Program şöyle:
Pazartesi: Sırt-Omuz-Biceps
Salı: Off
Çarşamba: Göğüs-Triceps
Perşembe: Bacak-Biceps
Cuma: Off
Cumartesi: Başa dönüyoruz
Bana pek sağlıklı gelmedi bu program. Ben haftada en az 2 kere çalıştırmak istiyorum bir kası. Göğüsle tricepsi sadece 1 kere çalıştırmış oluyorum böyle. Hatta sırtla omuzu da 5 günde bir çalışmış oluyorum. Haftada 4 gün gidebiliyorum salona. Acaba push pull legs gibi bir programa geçsem mi? Ama o zaman da legs gününü pusha ve pulla dağıtmam gerekiyor. O da antrenman süresini uzatıyor. Bir de sürekli itiş yaptığım için omuzlara, kollara güç kalmıyor. Kafam çok karıştı sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Pazartesi: Sırt-Omuz-Biceps
Salı: Off
Çarşamba: Göğüs-Triceps
Perşembe: Bacak-Biceps
Cuma: Off
Cumartesi: Başa dönüyoruz
Bana pek sağlıklı gelmedi bu program. Ben haftada en az 2 kere çalıştırmak istiyorum bir kası. Göğüsle tricepsi sadece 1 kere çalıştırmış oluyorum böyle. Hatta sırtla omuzu da 5 günde bir çalışmış oluyorum. Haftada 4 gün gidebiliyorum salona. Acaba push pull legs gibi bir programa geçsem mi? Ama o zaman da legs gününü pusha ve pulla dağıtmam gerekiyor. O da antrenman süresini uzatıyor. Bir de sürekli itiş yaptığım için omuzlara, kollara güç kalmıyor. Kafam çok karıştı sizce nasıl bir yol izlemeliyim?