Kardeşin Full body ayrı Split çalışmak ayrı. Tüm vücudu Split Çalışır gibi Nasıl antreman yaptıracaksın. Adamın sorduğu soruyu anlayamamışsın.Bütün vücut aynı gün çalışılabilir kişiye kalmış bir şey.
Bütün vücut aynı gün çalışılabilir kişiye kalmış bir şey.
Kardeşin Full body ayrı Split çalışmak ayrı. Tüm vücudu Split Çalışır gibi Nasıl antreman yaptıracaksın. Adamın sorduğu soruyu anlayamamışsın.
Ama arkadaş Full Body çalışıyorum dememiş ki, hem Split çalışıp, hem de büyük kasları aynı gün çalışabilir miyim demiş.
Şimdi çalışamazsın demeyelim de, gereksiz olur diyelim.
Bugünkü antremanımı yazıyım mesela.Göğüs 3 haraket sonra omuz yapıyorum 2 hareket,biceps-triceps 2 şer hareket süperset.Ant sonu karın ve 20 dk cardio.En fazla 1.5 saat sürer,demekki oluyormuşben senin kardeşin değilim.
Fullbody veya split yazıp yazmaması önemli değil. Sonuçta ''göğüs - sırt - omuz bir arada çalışılır mı?'' diye sormuş. Çalışılır yani neden çalışılmasın? Hareket sayısından kısarsın, set sayısını arttırırsın. 3 er hareket yaparsın, gerekirse fazla setten yaparsın, toplam 9 hareket yapıp çıkarsın mis gibi antrenman olur neden olmasın.
Bir bölgeye 5-6 hareket (geçenlerde 9 hareket giren vardı forumda) yapıp o bölgeyi öldürmezsen, toparlamakta da sorun çekmez. Bu sporda olmaz diye bir şey yok, sana uyar ona uymaz bana uyar sana uymaz![]()
Ağır idmanlardan bahsediyoruzBugünkü antremanımı yazıyım mesela.Göğüs 3 haraket sonra omuz yapıyorum 2 hareket,biceps-triceps 2 şer hareket süperset.Ant sonu karın ve 20 dk cardio.En fazla 1.5 saat sürer,demekki oluyormuş![]()
140 kg bench 4 tekrar üstüne 120 kg smith machine shoulder x6 ve 90 kg z bar biceps x6 gayet ağır bi idman olacak benceAğır idmanlardan bahsediyoruzsizce olur mu?