Bu Beslenme Bulk İçin Nasıl ?

Şu an 80 Kiloyum Yağ oranım %9-10 civarında.Clean bulk için şöyle bir diyet yapmayı planlıyorum bir an önce kilo almalıyım gibi bir derdim yok.4 Gün ağırlık antrenmanı 2 günde hiit yapıyorum.Onun haricinde full evdeyim.Programımı yorumlarsanız sevinirim.
1 Muz
400 Gr tavuk göğüs
4 Yumurta Beyazı 1 Tam Yumurta.
5 Kaşık Yulaf Ezmesi(İçine 10-15 tane kuru üzüm de atıyorum)
50 Gr Fıstık Ezmesi
2 Ölçek Protein Tozu
250 Ml light Süt
250 Gr light yoğurt
1.5 Kaşık Zeytinyağı
350 Gram esmer prinç
Toplam 3000 Civarı kalori yapıyor.390 gr Karb,205 gr Protein ve 67 Gram yağ.
Kaloriyi çok fazla tutmadım çünkü tüm gün evdeyim.Eğer kilo alamazsam arttırırım.

Selam,
Ben olsam carb'ı 320'ye, protein'i 240'a çeker, süt ve süt ürünlerini + protein tozunu çıkartır yerine 150-200gr yağsız et/balık koyardım. Yulafı 2'ye katlar 1 tam yumurta daha eklerdim. Bolca da yeşil sebze tabiki. Bunlar olacak şekilde ayarlardım.

Selam,
Ben olsam carb'ı 320'ye, protein'i 240'a çeker, süt ve süt ürünlerini + protein tozunu çıkartır yerine 150-200gr yağsız et/balık koyardım. Yulafı 2'ye katlar 1 tam yumurta daha eklerdim. Bolca da yeşil sebze tabiki. Bunlar olacak şekilde ayarlardım.
Süt ürünlerinin bulkta ne gibi dezavantajı var ve kilox3 protein çok değil mi?

Süt ve süt ürünleri deriyi kalınlaştırır. O yüzden çok tercih edilmezler. Protein de çok değil: klasik hesap kilox3 prot. kilox4 carb ile zaten ~2300cal yapar, gerisi de yağdan 60-70gr 2800cal'ın anca yanına yaklaşıyor.

Süt ve süt ürünleri deriyi kalınlaştırır. O yüzden çok tercih edilmezler. Protein de çok değil: klasik hesap kilox3 prot. kilox4 carb ile zaten ~2300cal yapar, gerisi de yağdan 60-70gr 2800cal'ın anca yanına yaklaşıyor.
Klasik hesabi kilox2,2 max protein, kilox4-5 karb diye biliyordum. O yüzden dağılım normal gelmişti, süt konusunda haklısın.

Back
Yukarı