Bu beslenme yeterlimi, Yoksa protein tozu almalı mıyım ?

Beni bir yönlendirirseniz sevinirim
Yurtta kalıyorum, yani öyle her gün piliç göğüs pişirecek yerim yok öncelikle, yani yurtta ne varsa o.
Sabah genelde 2 yada 3 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, kaşar peynir veya salam tüketirim, Öğlen 2 saatlik bir ara olur standart işte dürüm, tavuk döner falan klasik öğrenci işi geçiştirilir yeme işi, akşam yine yemekhanede ne varsa onlardan.
Şöyle bir menüyü her gün tüketsem

gkgED3.jpg

Kilom 81 - boyum 1.76

Whey protein tozu tüketirsem kilo verip kas yapma yolunda iyi bir faydası olurmu, yoksa şimdilik bu kadar protein yeter mi ?

Bu arada ne kadardır spor yapıyorsun sorusu gelecektir mutlaka

bundan 3 4 yıl önce 93 kilo falandım o zaman zayıflama dönemimde spor salonuna gitmiştim işte 5 6 ay kadar, ama oda sallaya sallaya açıkcası pek takmadan, kilo vermekti amacım ve sadece kardio yapıyordum çünkü kardio ile kilo veriliyor sanıyorudum
smile.gif

daha sonra geçen yıl 3 ay gittim, gene çok yüklenmemiştim ve beslenme yönünden zayıftı gene yurttaydım çünkü, ama 2 ay kadar ağırlık ve kardio antreman karışık çalışmıştım, sonra araya yaz tatili falan girdi işte, 1 dönem boş geçti, şimdi tekrar başladım bu sefer cidden bir şeyler yapmak istiyorum.

Not: Eğer alırsam bu tozu almayı düşünüyorum, uygunmudur sizce ?

Spor_2237689.jpg

Back
Yukarı