• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bu da benim kol resmim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
virtual_insanity dedi:
kolu göremedim ama tuvaletin fayansları güzelmiş

benim de gözlerim, "parlayan" sıvı sabunluğa takıldı... :)
afedersin, yanlış anlama kardeş ama lütfen biraz daha dikkat, biraz daha özen göstermeni öneririm, tekrar düşün...
saygılar... ;)
malesef, o kol dediğin, sıradan inşaat işçisi-hamal vb...'de de var...

ayrıca...

başlığın ismini görünce sanmıştım ki;
sadece kol resmim dediğine göre; bu adam biraz bulk ama 50 hatta 60 cm'e yakın pump-freaky bir kol gösterecek...
öbür türlü; binlerce üye var, bir açıdan bakarsak; böyle olursa, onlarca yüzlerce böyle resim... evyah, yazık foruma...
saygılar... 8)

ben banyo takımından deil koldan konuşcam... :)
yağsız görünüyo ama aynı zamanda fazla kasta yok ama toparlarsın eminim başarılar

virtual_insanity dedi:
kolu göremedim ama tuvaletin fayansları güzelmiş
süpermiş :lol: :lol: :lol: :lol:

Bence foruma resim upload etmenin bi standartı olmalı böyle yetersiz resimlerde bana göre kalabalık yapıyor..

duruşta bi sorun var kolu gösterip vucudu kaçırma gibi anlamadım :S aynı yorumları tekrarlıyorum yani daha belirli olsaydı foto

veyron dedi:
Bence foruma resim upload etmenin bi standartı olmalı böyle yetersiz resimlerde bana göre kalabalık yapıyor..

evet aynen bu konu yakında çözülecek böyle sadece 1 veya 2 uzuv resmi koymakla yorum yapılamaz böyle konular önce kilitlenecek birkaç gün sergilenecek sorada çöpe bu üyelerimiz için yapılacak çünkü böyle 3 haftalık resim çeker koyarsa veya sadece bacağını kolunu kaşını gözünü olmaz ne yorum yapılır sadece zaman kaybı olur bu resimleri gören birdaha bu sayfayada girmez şimdi kilit

omeresat sebgili üyemiz seninde enkısa zamanda yeni resimlerini (bütün olarak) bekliyoruz anlayışına forum ekibi adına teşekkür ediyorum sevgiler hsd.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı