• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BU DA BENIM RESMIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dominic dedi:
ölçüleriniz nedir ? birde boyunuz 170 den fazla duruyor. proporsiyon olarak çok güzel bir vucut, o yüzden olsa gerek...

oturupda olculerimi almadim ve bunada sanirim gerek yok! resmimi koydum sanirim yeterli gelmedi bu resimde stage ustundeydim uzun cikmisim..bide resim cok buyuktu kucultmek zorunda kaldim ayaklarim cikmadi ozur dilerim.olculerimi bi ara firsat bulursam yazarim...ilgi ve alakana tesekkur ederim

nos205gti dedi:
oturupda olculerimi almadim ve bunada sanirim gerek yok! resmimi koydum sanirim yeterli gelmedi bu resimde stage ustundeydim uzun cikmisim..bide resim cok buyuktu kucultmek zorunda kaldim ayaklarim cikmadi ozur dilerim.olculerimi bi ara firsat bulursam yazarim...ilgi ve alakana tesekkur ederim

7 den 70 e bu sporu yapan kafadan ölçü hastasıdır salona ilk adımını attığında ölçülerin alınır yazılır vs. kürlerinde ne kadar işe yaradığı sanırım ölçülerle anlaşılır

bu ölçümü almadım gerek duymuyorum laflarını anlayamıyorum

bilmem anlata bildimmi

yüzünü karalamıyacağın diğer fotolarını bekliyoruz özelliklede giyinik olanları bakalım bakalım bu vücudun giyinik olanı nasıl sahibine benziyomu

rauf dedi:
nos205gti dedi:

7 den 70 e bu sporu yapan kafadan ölçü hastasıdır salona ilk adımını attığında ölçülerin alınır yazılır vs. kürlerinde ne kadar işe yaradığı sanırım ölçülerle anlaşılır

bu ölçümü almadım gerek duymuyorum laflarını anlayamıyorum

bilmem anlata bildimmi

yüzünü karalamıyacağın diğer fotolarını bekliyoruz özelliklede giyinik olanları bakalım bakalım bu vücudun giyinik olanı nasıl sahibine benziyomu

kardes, en kisa zamand asenin icin olculerimi aldiracagim,.. olcu meraki turkiyede var burda boyle bisey yok,(biz turkler herzaman kompleksli insanlar olmusuzdur) ama seni memnun edecekse elbette olculerimi sana yazarim,.. yuzumu karalamadim cunku nasil yapildigni bilmiyorum.neden boyle bisey yazdigmida soyliyeyim herkes genelde vucud resmini koymus yuzler pek yok ama ben direk koydum he bu arada sunuda soyliyeyim ben geceleri night club da bodyguardlik yaptigim icin benim internete falan girme gibi olaylarim pek sik degil ayrica scanner im da yok sana resim kopyalayip buraya koyayim..ama elimdeki tum digital resimleri koymak icin sana zaman ayiricam emin ol cunku yazdiklarindan anladigim kadariyle pek inanmak istemeyen bi tipe benziyosun,.. bu isler once saygiyla baslar kimsin? nesin? kac yasindasin bunu bile bilmedigim insana neden benden istenenleri verdigimi de hic kendime sormuyorum dedim ya biz TURKLER HERZAMAN KOMPLEKSIYIZDIR sende bunlardan bir orneksin ama senin icin istediklerini en kisa zamanda yapicam merak etme,,..sadece saygili ol ve soru sormayi ogren suphe etmeden once saygilar...

Ben hiçbir polemiğe girmek istemiyorum bu vücut sana aitse bravo.Mükemmel bir çalışmanın sonucu.Yaş ortalaması 20-22 olan forum sakinlerine karşı olgunca yaklaş bence çünkü yaşın var.Ölçü almadan gelişimi nasıl anlayacaz peki.Komplex değil doğruyu zaten ayna söyler ama senin vücuduna özenmiş adam ölçülerini öğrensin ne kadar yolu kalmış anlyacak.Neden bu kadar sinirlendin anlamak mümkün değil.İltifat olarak al bence.Kollar 50 nin üzeri belli.Başarılar diliyorum.

nos205gti dedi:
1972 yilinda istanbulda dogdum 1990 yilindan beri kesintisiz antreman yapiyorum bi cok kur uyguladim 1997 den beri australia sydneyde yasiyorum bodyguardim ve bu sporu tamamen zevk icin yapiyorum.bu resmi 2 yil once antrenman yaptigim GYM de cekmislerdi rica ettim emailime attilar bede buraya koydum bu tur cok fazla bi resmim yok genelde hep kiyafetli yuzumu kapatamadim nasil yapacagimi bilmiyorum belki ileride resmimin uzerine bi kara kafa cekerim..ronie coleman,..lee priest,jaycutler,luke wood gibi profesyonellerle sahsen tanisma imkanim oldu..bu isi severek ve akillica yapiyorum...ne libido, ne gyno gibi problemlerim olmadi burdan genc arkadaslarima tavsiyem yaptiginiz ya da yapacaginiz kuru hakkini verecegine inaniyorsaniz o igneleri yapin 3 gun sonra antrenmanlari aksati bu isin pesine gitmeyecekseniz lutfen kendinize zara vermeyin.Bu spor bilincsizce yapilan kurler sonrasinda, bu isi yapmayan insanlar arasinda biz bodybuilderlere yanlis gozle bakilmasina sebep veriyor lutfen biraz dusunceli olun

bende 76 lıyım

anlıyorum şimdi zevk için yapıyosun onun için başka foton yok
yüzünü karalamayı bilmiyosun ama öğrenip bundan sonrakileri yüzünü karalayıp koyacaksın
sana ben ne sorayımki anlatmışsın işte
bende anladığım şekilde yazıyorum
ayrıca bendeki kompleks değil paranoya olabilir anca senden şüphelendiğim için bunun sebebide kompleksli adamların bu benim resmim diyerek uyduruk resimler koymaları ve gerisi aynı senaryo ölçümü almadım bi ara alınca veririm vıııın kaç adamdan haber yok bi daha ayrıca belki beni tanıyanlar vardır falan demişsin ismini sormuşlar söylememişsin
başarılarının devamını dilerim daha öncede yazdığım gibi güzel vücut söylenecek söz yok vücuda

bu resimdeki arkadasin boyu sanirim 1.90,kilosuda 100 ün üzerinde,arkadaki cybex makinadanda belli adamin boyu ve iriligi zaten!!!

niye her bir yazıda millet birbirine giriyor ?adam niye yalan atsın veya niye atmasın bırakın ısteyen yalan atsın kardesım sızı kandırdını sana r ama kendını kandırır ama bu arkadasın yalan attıgını sanmıyorum kutlarım vucudun cok ıyı arkadas..BIRAKIN herkese boyle suphece yaklasmayı..sız resımlere yorum yapıp gecin sizin goreviniz bu sizden adam ınsanca bunu ıstemıs kavga etmeye gelmemıs bellı kı bu foruma ...sakinlesın

omer41 dedi:
ya bu forumda sorunlu adam çok ya..Adam yapmış vücudu tartışılcak bi tarafı yok..
katılıyorum omer anladm bb ınsanı trıplere sokuyor ama bukadar da menapoza gırmenın anlamı yok!!!!!adamı yazdıgına yazacagına pısman edıyor bazı trıplı ınsanlar guven sorunu var buunlarda kesın! :!:

valla ne yalan söliyim abim 10 numara vücut yapmış laf yok buna.Ama bu resime bakınca karşımda 1,90 lık adam duruyor gibi.Vucudu uzun duruyor(üst taraf) ama tabiki kareler yanıltıcı olabilir.Yinede tebrikler

Stage falan palavra.

Bu resimdeki sahis 170 cm degil - bu kesin.

Konuyu kilitliyorum. Yeni resimler gelince ya benimle irtibata gecersiniz, veya yeni bir baslik altinda resimlerinizi yayinlarsiniz.

-kilit-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı