• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bu da Benim..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bukatto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bukatto

Üye

bu fotoyu eğlence olsun diye çektirmiştim yaklaşık 4 ay önce. yeni fotolarımı en kısa zamanda koyacam :)

sağlam görünüyo,ancak gögüsler çok acayip geldi bana ama foto dandır heralde

Hacim fena degil.Gögüslerinin habib e acayip gelmesi meme başlarının büyük olması ve poz da göğüsünü sıkıştırman.Tahminim (çünkü fotodan net seçilmiyor) bel bölgen kalın biraz ama yinede hacim iyi bence yeni fotolarını bekliyoruz.Saygılarımla...

Hmm banada göğüsler biraz garip geldi ama sanıyorum pozdan dolayıdır. Bide düz ellerin aşağıdayken fotonu çekip koyarsan göğüs hakkında daha iyi bi yorum gelebilir...

kollar iyi gözüküyo

göğüslerde bi gariplik yok göğüsler zayıf kalmış

o pozda göğüslerin üst göğüste dahil tombul tombul şişmesi lazım zayıfsa böyle durur o kadar

kolların bu durumda olması ve göğüslerinde böyle çıkmasından dolayı sorma icabı duydum hangi sporla ilgileniyorsun yada ilgileniyodun da bb ye geçtin yada bıraktında başladınmı şimdiki halini görürüz inşallah en kısa zamanda

başarılar

OZ dedi:
kollar iyi gözüküyo

göğüslerde bi gariplik yok göğüsler zayıf kalmış

o pozda göğüslerin üst göğüste dahil tombul tombul şişmesi lazım zayıfsa böyle durur o kadar

kolların bu durumda olması ve göğüslerinde böyle çıkmasından dolayı sorma icabı duydum hangi sporla ilgileniyorsun yada ilgileniyodun da bb ye geçtin yada bıraktında başladınmı şimdiki halini görürüz inşallah en kısa zamanda

başarılar

en kısa zamanda gelecek yeni fotolar.

Back
Yukarı