Bu DAMAR benden ne istiyor ?

metojen

Üye
3 gündür (büyük ihtimalle yanlıs bir hareket yaptım) sağ kolumun dirsek ve bileğimin arasında uzanan damarda bir ağrı hissediyorum.
Sizin de başınıza geldi mi sebebi ne olabilir ? Spor salonundaki hocam aşırı yüklenmeden olabilir dedi fakat geçecek gibi görünmüyor.
özellikle biceps çalışırken acıdan calısamıyorum ve çekme hareketlerinde biraz ağrıyor.
fotoda pek belli olmuyor ama ağrının nerede olduğunu göstermek için çektim:
Ksj3xz9U.jpg

3 gündür (büyük ihtimalle yanlıs bir hareket yaptım) sağ kolumun dirsek ve bileğimin arasında uzanan damarda bir ağrı hissediyorum.
Sizin de başınıza geldi mi sebebi ne olabilir ? Spor salonundaki hocam aşırı yüklenmeden olabilir dedi fakat geçecek gibi görünmüyor.
özellikle biceps çalışırken acıdan calısamıyorum ve çekme hareketlerinde biraz ağrıyor.
fotoda pek belli olmuyor ama ağrının nerede olduğunu göstermek için çektim:
Ksj3xz9U.jpg
Eğer acelen yoksa birkac gün o bölgeyi çalıştırma gün içerisinde soğuk kompres uygula eğer ağrın gün içerisinde devam ediyorsa doktora gitmen en iyisi. Mesele damarın olmayabilir bağları zorlamış olabilirsin. Ağrıların azaldığında düşük ağırlıklarla test edersin.Morarma gibi bir şey yok değil mi

ön koldaki kaslarınızı zorlamışsınız tarif ettiğiniz kadarıyla. Acı geçmiyecek gibi gelse de zamanla geçecektir. Yırtılma gibi bir durumun olduğunu düşünmüyorum, ağır curl setlerinden bir süre uzak durun bileklik desteği alabilirsiniz beslenmenize dikkat edin.

Sitemizin altında bulunan uyarı yazısı :

'' Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı!
Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. ''

Burada alacağınız yorumların hepsi hayal ürünü tahminler olacaktır . Lütfen bu tarz ciddi şeyler için doktor'a başvurunuz .

Back
Yukarı