30 lira nedir ya %64 indirim muhteşem ben sipariş vericemde sen daha önce bu siteden alışveriş yaptın mı ?
59 kg olanı gördün mü 100 lira bunu alıcam sanırım.[DOUBLEPOST=1386180990][/DOUBLEPOST]Yapmadım internetten baktım sorun yok gibi. Başka forumlardan yapanlara var. Zaten site gold bilgisayar altındaymış.
Sağlam olmadığını biliyorum.2 yıl önce 12 kg plaka ve 2 tane dumbell bar için 125 lira vermiştim sırf döküm olduğu için.Plakaları elektrik bandıyla sıkı şekilde izole edip ısıya bırakırsam yeterince sağlam olur diye düşünüyorum yada başka bi şekilde izole edilebilir belki.fiyatı çok çok da ucuz değil.Yani o gördüğün dambıllar plastik ,vidası bile.Yere sert bıraktığında o delikler ve ayrım yerlerinden her an açılabilir.Sağlam bişey değil gkısaca.
fiyatı çok çok da ucuz değil.Yani o gördüğün dambıllar plastik ,vidası bile.Yere sert bıraktığında o delikler ve ayrım yerlerinden her an açılabilir.Sağlam bişey değil kısaca.
MNG kargonun depolama yerinde 5-6 gün bekletiyorlar oradan alabilirsin yada telefondan arayıp bilgi alabilirsin...Merhabalar,
Ben bu dumbelli almak istiyorum bu siteden. Telefonla veya postaneden ödemeyi yapacağım. Benim sorum, eğer ben evde olmadığımda gelirlerse, siparişime ne olacak? Teşekkür ederim.