bu hareketler için neler yapmalı kendimizi nasıl geliştirmeliyiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boran90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
" ama gerçekten bilgisi olan ve ne yapılmasını söyleyebilecek olanlar cevap versin lütfen " derken yanlıs bilgiler yazmayın demek istedim yanlıs anlasılmasın

Bu adam Discovery Channelde çıkmıştı. Uyguladığı şey Aslında Kickbox İle Jimnastiğin birleştirilmişi olarak belirtiliyor..

Bodyle pek bi alakası yok tamamen jimnastikde kendini geliştirmiş biri gibi gözüküyor.

jimnastikde kendını geliştirmiş ama sağlam bir vücududa var bunları yapmak için iyi bir vücuda özelliklede sağlam bir bele sahip olmak gerek.bu sporun bir adı vardı aslında aklıma gelse hemen yazıcam böyle sokakta freestyle hareketler yapıyolar sanırım fransadan çıkmıştı hatta.

evet baya sağlam eskidende biraz arastırmıstım ama türkiyede bunu nerde uygulayabiliceksin ki sonucta yurtdısında sırf bu sporla uğrasan gruplar kuruluslar olduğunu duymustum

Çocukluk döneminde jimnastik yada benzeri sporlar ile haşır neşir olmamış isen bundan sonra kendini riske atmaya değmez.Bu adam düştüğü zaman eklemleri ve benzeri yerleri kolay kolay hasar görmüyordur ama acemi bir kişinin sakatlanma olasılığı daha yüksek olur. Ama çok ısrarlı isen jimnastik ile baslayıp esnekliği öğrenmelisin. Bol şans.

olabilecek en ince ve en kaslı vucut.cok saglam eklemler ve yılların tecrübesi kısaca :)

yorumlarınız için teşekkürler :D bende bu hırsız işini kaç gündür düsünüyorum gerçekten öylesi varsa yandık umarım karsılasmayız :D

bu olay fransada çıktı ilk olarak yamakasi filmi ilede yaygınlaşmaya başladı parkour ismiyle gençler arasında adlandırılıyor yarışmalarıda var freerun diye ...
neyse konumuza gelelim TÜRKİYE de bu işlerle uğraşmayın ki bizim insanlarımızın çatısında bahcesinde bu tarzda hoplar zıplarsanız dayağı yersiniz :) gelin benim salonuma size capoeira çalıştırayım:P

o adamın vucudunda 8 packtan fazlasını gördüm ben yoksa yanılıyormuyum :D

zıplama da önemli bir noktada..parkurun temel hareketi ne de olsa..ama sağlam bir bel ve kuvvetli karın kaslarına sahip olmalısınız bir yerde.

bu konudaki mesajlar bitti artık cevap gelmez sanıyodum şimdi dikkatimi çekti godfatherselcux havada bulut sen bunu unut falan demissinde kendin bi baltaya sap olamayıp ömür boyu boş işler kovalamak senin gibi adamların işidir herkezin kendin gibi sanma insanları yanlıs etkileme ve bişey bilmedende yorum atma ae

Back
Yukarı