Bu herkeste oluyor mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dynamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dynamo

Üye
Arkadaşlar karın kasımı sıkarken sağ tarafta kasın hemen yanında bir çukur oluşuyor. Modlar kızıcak bana böyle konu actıgım için ama korkmaya başladım 2 haftadır body yapıyorum.

Eklentiler

• IMG-20111022-00262.jpg
    IMG-20111022-00262.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 401
Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm :

Üye Fotoğrafları

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

kardeşim bi doktora git kaburga kemiğin fazla uzun sanrm veya duruş bozukjlugndan olmuş olabilir normal değil

Kardesım yorumun ıcın tesekkur ederım. Fakat o bosluk fıtnesse baslayınca olustu yanı yaklasık 3 haftadır duzenlı mekık cekıyorum. Onla alakası olabılır mı ?

Kardesım yorumun ıcın tesekkur ederım. Fakat o bosluk fıtnesse baslayınca olustu yanı yaklasık 3 haftadır duzenlı mekık cekıyorum. Onla alakası olabılır mı ?
Normal bir durum degil. Kaburganda bi kayma olmus olabilir ama agrı yoksa buda bırz abartıya kacıcak. Bir doktora degilde Klüp doktoruna görünmende fayda var ;)

Normal bir durum degil. Kaburganda bi kayma olmus olabilir ama agrı yoksa buda bırz abartıya kacıcak. Bir doktora degilde Klüp doktoruna görünmende fayda var ;)
Sagol hocam agrı felan yok zaten fıtnesse baslamadan once yoktu 2. Haftam bu hafta yaklasık olarak son 4 gundur bu olmaya basladı. Morelım cok bozuldu fıtnessı bırakmalımıyım sızce

Sagol hocam agrı felan yok zaten fıtnesse baslamadan once yoktu 2. Haftam bu hafta yaklasık olarak son 4 gundur bu olmaya basladı. Morelım cok bozuldu fıtnessı bırakmalımıyım sızce
biz burda ne desek yalan olur. Dediğim gibi bir klüp doktoruna görün. Eger bulamazsan Bir hastaneye git ve doktorun söylediklerini bizimle paylaş :)

Back
Yukarı