effect1903
Üye
Merhaba arkadaşlar, siteyi çok uzun bir süredir takip ediyordum ama üye olmamıştım. Bugün itibariyle bende artık bodyforum üyesiyim. Benim sorunumda çoğu arkadaşım gibi kilo almaktı boy:180 kg:60
kilo almak ile ilgili neredeyse bütün yazılanları üşenmeden okudum özellikle Metallicat nickli arkadaşımızın açtığı başlıktaki bütün yorumları okudum. Sitede gerçekten çok tecrübeli arkadaşlar var, onların yazdıkları bana büyük bir moral ve motivasyon oldu, uzun bir zamanda da olsa artık kilo alma işini beynimde bitirmiş bulunmaktayım
Evet arkadaşlar bu iş beyinde bitiyor, kendinizi inandıracaksınız, midenizi biraz zorlayacaksınız yani kısacası ilk zamanlar zorda olsa beslenmenizi düzene sokacaksınız. Eskiden kahvaltı yapmazdım, öğle yemeğinde de yarım yamalk yer akşam da öyle geçiştiridim, gerçekten yemek yemiyormuşum! şimdi farkedebiliyorum. Şimdi ise kahvaltımı süt, yumurta yapmaya çalışıyorum, öğlen ise işyerinde çıkan yemeği artık hepsini yiyorum ve ara öğün olarak saat 15:00-16:00 gibi sürekli fındık,fıstık yada muz gibi şeyler atıştırıyorum. İnsanın psikolojisi bile düzeliyor kendimi daha mutlu hissediyorum ve artık sürekli acıktığımı hissediyorum
İştahım açıldı Allaha şükür. Benim gibi kilo almak isteyen arkadaşları biraz olsun moral ve motive edebildiysem ne mutlu bana. Zayıflık çok kötü gerçekten bunu çeken bilir o yüzden benim durumumda olan arkadaşlarımı çok iyi anlayabiliyorum. Dediğim gibi kardeşlerim hiçbirşey yapamıyorsanız önceleri yemekte 2 kaşık alırken 3-4 kaşık almaya çalışın! yani biraz zorlayın midenizi sonrası geldiğinde kendinizde buna şaşıracaksınız ve mutlu olacaksınız benim gibi
Şu anda ramazanda olduğumuzdan programımı pek yürütemiyorum ama ramazndan sonra aynen devam. Herkese kolay gelsin...thums: