• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bu kadar berbat bir genetik olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan treblek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bu sporda 10. Ayımdayım. 7 aydır beslenmeyi çok profesyonel şekilde yapıyorum . Her türlü fedakarlığı yapıyorum . 21 gündür ağzıma herhangi sağlıksız besin girmedi . 21 gün önce cheat yapmıştım . Her konuda istikrarlıyım baştan beri hiç antreman aksatmadım hep kendimi zorladım. Ama iki resim arasında koskoca 5 ay var. Muhtemelen hangisi son form anlamazsınız. Bu kadar emeğin karşılığını alamamam gerçekten üzülüyor .

cfa737434d.jpeg

03018a7220.jpeg

Alttaki önceki halin diye tahmin ediyorum. Karın bölgesi üstte daha kuru gözüküyor ama çekim açısından da kaynaklanabilir. Görüntüde bir değişim olmayabilir ama altyapı sağlamlaşıyordur belki. Çalışma şekline de bağlı denebilir. Ağırlıklar arttığı sürece gelişim var demektir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Alttaki önceki halin diye tahmin ediyorum. Karın bölgesi üstte daha kuru gözüküyor ama çekim açısından da kaynaklanabilir. Görüntüde bir değişim olmayabilir ama altyapı sağlamlaşıyordur belki. Çalışma şekline de bağlı denebilir. Ağırlıklar arttığı sürece gelişim var demektir.

Hocam alttaki son halim . Ister istemez insanın motivasyonu düşüyor verdiği emeklerin ve fedakarlikların karşılığını alamayınca .

Beslenme ve antrenman programını gözden geçirmek gerekebilir. Güç odaklı çalışıyorsan hipertrofiyi ön plana alabilirsin belki. Programını yazarsan daha mantıklı öneriler gelir. Ama dediğim gibi kaldırdığın agirliklar düzenli artıyorsa gelişim var demektir sadece dışa vurmamış. Sen programını paylaş, amacını yaz ona göre tavsiyeler gelir.

spordan önce karbonhitrat yüklemesi yaptın mı spordan sonra protein yüklemesi yapıp yemek yedin i günde 4 öğün yüksek kalorili ve proteiinli besleniyormusun hareektleri tam yapıp dinlenmeni de yapabiliyor musun yoksa güç gösterisi yapıp telefonla boş işlerle çevrenlemi ilgileniyorsun ayrıca cheat yaptım demişsin ula uşağım o da ne ki neyle yeniğ ıvır zıvır boş işlelr uğraşma
1-hareketleri tam yap
2-ara dinlenmeleri uzatma
3-1 saat ile 1,5 saat arası fazlasıyla yeterlidir salonda fazla eğleşme
4-spordan önce karbonhidat al
5-spordan sonra protein al
6-beslenmene dikakt et
7-dinlenmene dikkat et
8-güç gösterisi yapıp gereksiz ağırlıklaraa girme gelişemezsin yokssa
9-programı değiştir hoca yeni program yazsın asla kafana göre yapıp kısa sürede gelişecem hayali kurma istikrar sabır zaman program olmalı
10-kendine güven bacak çalışmadan kola girme squat ve bacak hareketlerini sıkı yapmayanın kolalrı da diğer kasları da sıkı gelişmeyebilir bacak çalışmay gereken önemi ver

Göğüs ve omuzlarda aslında temel var. Çok iyi demesek bile yine temeli iyi atmışsın. Fakat bel kısmını biraz hacimli gördüm(çok yağlı değil tabi). Belin yağlı olması omuz ve göğüsünü örtüyor. O estetik görüntü de kayboluyor tabi. Kendinin gelişemediğini düşünmen bence bel kısmı benim düşüncem.

spordan önce karbonhitrat yüklemesi yaptın mı spordan sonra protein yüklemesi yapıp yemek yedin i günde 4 öğün yüksek kalorili ve proteiinli besleniyormusun hareektleri tam yapıp dinlenmeni de yapabiliyor musun yoksa güç gösterisi yapıp telefonla boş işlerle çevrenlemi ilgileniyorsun ayrıca cheat yaptım demişsin ula uşağım o da ne ki neyle yeniğ ıvır zıvır boş işlelr uğraşma
1-hareketleri tam yap
2-ara dinlenmeleri uzatma
3-1 saat ile 1,5 saat arası fazlasıyla yeterlidir salonda fazla eğleşme
4-spordan önce karbonhidat al
5-spordan sonra protein al
6-beslenmene dikakt et
7-dinlenmene dikkat et
8-güç gösterisi yapıp gereksiz ağırlıklaraa girme gelişemezsin yokssa
9-programı değiştir hoca yeni program yazsın asla kafana göre yapıp kısa sürede gelişecem hayali kurma istikrar sabır zaman program olmalı
10-kendine güven bacak çalışmadan kola girme squat ve bacak hareketlerini sıkı yapmayanın kolalrı da diğer kasları da sıkı gelişmeyebilir bacak çalışmay gereken önemi ver

Usağum dediğim gibi her şey dört dörtlük beslenme konusunda aylarca araştırma yaptım yani bu konuda yeterince bilgim var tüm antreman konusunda ona keza 62 cm bacağım var . Bacak çalışmayı ihmal etmiyorum ve o konuda şanslıyım. Tek şanlı olduğum konu sırt ve bacak.

Suraya yazdıklarim tecrubemdir
Ben full b. Savunan biriyimdir.bir gun hicam ile sohbet ettik ve bana full b nin hammallik oldugunu.split yaparakda kasari 2 kere calisabilecegimi soyledi.bende hocamin yyazdigi programa basladim.eger yaptigin program sana olmuyor ise onu degistir.illaki full b yapman yd spilt yd push pull yapman gerekmez
Seni en cok gelistireni yap.

Eğer genetiğin çok kötü değilse ki bu 1000 de 1 ihtimal birşeyleri yanlış yapıyorsun idmanlarda kasları iyice yıprat zorla kilonun iki katı protein almaya çalış temiz karbonhidrat yeşillik tüket ve iyi uyu dinlen son olarakda sabret bu spor sabır işidir doğal bu işi yapmak zordur zaman geçtikçe gelişim zorlaşır.

kardeş moral bozma,
devam et bu sporda bazı yanlışlardan ders çıkarılarak üzerine koyuluyor.
antreman sisteminde bişeyler değiştir,makrolarını saymaya çalış.

Back
Yukarı