beyazcocuk
Üye
30 yasında 187cm boyunda ve 82 kg ağırlığındaydım. BB ye başladım 2 ayda 6 kg aldım ve şuanda 90-91 kg civarındayim. Biraz göbek var. Bel 90 cm. Bu kadar kilo normal mi acaba beslenme şeklinde normal mi?
Kahvaltı
150 gr kadar yulaf ezmesi
350 ml kadar sut
2-3 tam yumurta
Bir kaşık pekmez yada bal.
Öğle yemeği
Yarım bütün tavuk
100 gr kadar pilav
Ayran
Akşam ustu
1-2 lahmacun yanında ayran
Bir avuc ceviz,badem yada fındık
Akşam yemeği
200 gr kadar balık ,tavuk yada kırmızı et
Bulgur pilavi ve salata
Yatmadan önce
2 -3 kasik lor peyniri
2-3 tam yumurta
1 bardak süt.
Antrenman günleri karbo olarak antreman oncesi ve sonrasinda kurufasulye, mercimek ve bulgur pilavı tuketiyorum.
Bu şekilde 2 ayda 6 kilo aldım. Haftada 3 gün antrenmana gidiyorum. Bölge başına 4 hareket 3x10 yapıyorum. Günlük toplam 7 hareket 10x3 set olyor. Haftalık 21 hareket artı karın bilek gibi ufak hareketler.
Şimdi aldığım 6 kilo yağ mi acaba? Zararı varmıdır yoksa beslenme doğru mu? Devam edeyim mi?
Kahvaltı
150 gr kadar yulaf ezmesi
350 ml kadar sut
2-3 tam yumurta
Bir kaşık pekmez yada bal.
Öğle yemeği
Yarım bütün tavuk
100 gr kadar pilav
Ayran
Akşam ustu
1-2 lahmacun yanında ayran
Bir avuc ceviz,badem yada fındık
Akşam yemeği
200 gr kadar balık ,tavuk yada kırmızı et
Bulgur pilavi ve salata
Yatmadan önce
2 -3 kasik lor peyniri
2-3 tam yumurta
1 bardak süt.
Antrenman günleri karbo olarak antreman oncesi ve sonrasinda kurufasulye, mercimek ve bulgur pilavı tuketiyorum.
Bu şekilde 2 ayda 6 kilo aldım. Haftada 3 gün antrenmana gidiyorum. Bölge başına 4 hareket 3x10 yapıyorum. Günlük toplam 7 hareket 10x3 set olyor. Haftalık 21 hareket artı karın bilek gibi ufak hareketler.
Şimdi aldığım 6 kilo yağ mi acaba? Zararı varmıdır yoksa beslenme doğru mu? Devam edeyim mi?