Bu karışım sizce nasıl acaba

Süt
Muz
Fıstık ezmesi
Yulaf ezmesi
Tahin
bu karışım sizce bir işe yarar mı kas ve kilo yapar mı fıstık ezmesi olduğu için ceviz badem gerek görmedim püskevit ise yağ demek soya unu katsam olur mu özellikla tahin ve fıstık ezmesinde çok kalori ile protein var ondan tercik ettim geceleri yatmadan bu karışımı içsem sizce ne kadar yararlı olur teşekkürler saygılar

Neden bunlar? Tadını beğendiğin için mi? Anladığım kadarıyla gainer yapmaya çalışıyorsun. Istersen başka gainer formülleri de verelim.

Neden bunlar? Tadını beğendiğin için mi? Anladığım kadarıyla gainer yapmaya çalışıyorsun. Istersen başka gainer formülleri de verelim.[/QUOTFAZLA IVIR ZIVIR İLE uğraşmak istemiyorum hem kilo aldırsın hem kas yapsın istiyorum başka ne olur ceviz badem fındık ama gerek yok fıstık ezmesi var zaten özellikle tahin ve fıstık ezmesinde kalori de proteinde yüksek muz süt vazgeçilmezler yulaf ise malumunuz olduğu üzere ama varsa daha faydalı bir paylaşım buyrun yapın katı olunca içmek zor oluyor ndan bu bana uygun gibi geldi

tahin güzeldir yüksek kalorisi var ama . definasyonda dahi 30 gram tüketirim günlük tadı cok hoşuma gidiyor vücuttaki toksinleri atıyor :) .Ketojenik diyette bi ara ful tahin yiyordum :D bir günde 600 gram tahin filan kalan kaloriyide protein sebze biraz :D

Back
Yukarı