Bu karışım tüketilirmi ? Zehirlenirmiyim :)

Ant. sonra bu karışım tüketilirmi

300gr lor peyniri 10 yumurta beyazı 5 yumurta sarısı 1lt süt ve tatlandırı içinde nutella düşünüyorum ama tavsiyeleriniz varsa değiştirebilirim.Karışım çok acayip oldu galiba ama antrenmanlarım saat 22.00 gibi bitiyor ve ana yemek yiyemiyorum böyle bir karışım düşündüm sizce nasıl olur. Bu arada yumurtaları çiğ tüketmek zararlı ama ayrı pişirmekte istemiyorum karıştırması zor olur yumurtaları sıvı halde kaynar süte döksem nasıl olur daha önce birkez denemiştim yumurta parçacıkları oluşmuştu pişmiş sayılır galiba :)

Bu arada karışımı 3 öğün için düşündüm dolapta max. 48-54 saat birşey beklicek bozulurmu ?

Gün içinde aldığın protein,karb vs yeterliyse yani alman gereken besinleri alıyorsan, antremandan sonra illa birşey yemene gerek yok.

Katabolik etkiyi durdurmak için 1 bardak üzüm suyu içebilirsin antremandan sonra.

300gr lor peyniri 10 yumurta beyazı 5 yumurta sarısı 1lt süt ve tatlandırı içinde nutella düşünüyorum ama tavsiyeleriniz varsa değiştirebilirim.Karışım çok acayip oldu galiba ama antrenmanlarım saat 22.00 gibi bitiyor ve ana yemek yiyemiyorum böyle bir karışım düşündüm sizce nasıl olur. Bu arada yumurtaları çiğ tüketmek zararlı ama ayrı pişirmekte istemiyorum karıştırması zor olur yumurtaları sıvı halde kaynar süte döksem nasıl olur daha önce birkez denemiştim yumurta parçacıkları oluşmuştu pişmiş sayılır galiba :)

Bu arada karışımı 3 öğün için düşündüm dolapta max. 48-54 saat birşey beklicek bozulurmu ?

bunu içebilecek bababayiğit yoktur heralde fridgeeatchicken

Bunu okuyunca aklıma haşlanan suya yumurta kırıp çorba gibi içmek geldi nedense.Yani midemi bulandırdın teşekkür ederim :)

Yumurta,lor bir nevi uyarda nutellayla yiyebilmek için sağlam bir mide lazım ve akşam nutella kesinlikle yağlandırır bence.

antrenmandan sonra
1 adet muz eve giderken
evine gidincede yulaf ına 1 kaşık bal katıp ona yesen daha güzel olmazmı hem midende sana kalır :)

boy 1.88 kilo 79-80 civarı. Beslenmem gün içinde de sürekli dışarda yemek yediğim için pek iyi olduğu söylenemez. Bu karışımı en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum :D Belki de bu son yazdıklarımdır içtikten sonra bir daha görüşemeyebiliriz :D Bir kere denicem çok kötü olursa bir daha yapmam :D

böyle yapacağına gidip kendine birkaç çeşit protein tozu al daha iyi...
örneğin hızlı emilimli whey ve egg ile yavaş emilimli casein proteini al...
bunlarıdan dengeli miktarlarda karıştır ve iç gitsin.
dediğin yöntem hem kulağa hoş gelmiyor hem de zahmetli.

Arkadaşlar tat olarak bakmayın olaya :D Süt, yumurta, loru karıştırsam bir zararı olurmu acaba ? olmazsa tadı ne olursa olsun denemek istiyorum çünkü epey sağlam protein deposu oluyor.

Süt, yumurta, loru karistirarak omlet yapiyoruz sikinti olmuyor. Her nekadar yumurta cig olarak karsi olsamda arzu edersen icebilirsin 3 unu bir arada tabi ki.

Süt, yumurta, loru karistirarak omlet yapiyoruz sikinti olmuyor. Her nekadar yumurta cig olarak karsi olsamda arzu edersen icebilirsin 3 unu bir arada tabi ki.

Peki karışım oranları nasıl olmalıdır sizce?

1litre süt 10 yumurta beyazı 5 sarısı 500 gr lor uygunmudur ? (3 servis)

Birde şöyle düşündüm antrenmanı akşam yaptığım için ana yemek yiyemem saat 22 gibi bitiyor. Bu sayede hem yumurta ve lordan whey protein almış olurum hemde sütten casein almış olurum. Zaten 1 serviste 40-50 gr protein olur sanırım sizce mantıklımı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:42 ----------

Kabaca bir hesap yaparsak 1 litre süt 30 gr protein 10 yumurta akı 35 gr protein 5 yumurta sarısı 10 gr protein ve 500 gr lor 19x5=95 gr protein toplamda 170gr protein /3 = 56.6 gr protein Oldukça iyi bakalım tüketmesi sıkıntı olucakmı :)

Son düzenleme:
Kardeşim gecenin bi vakti o kadar yükleme yapmak çok saçma geldi bana. sonuçta vucüt kasların onarımınımı yapsın onlarımı sindirmeye çalışsın uykuyamı hazırlansın çok yorulursun uyuyamazsın hatta. bunları gün içinde ye sabah öğle akşam farketmez ant. sonrası 100 gr lor ye daha iyi olur bence. bu arada yumurta sarısında hem çok yağ var hemde kalp hastalığı yapıyor diye biliyorum ki sen 5 tane yiceksin en fazla 1 tane olmalı bence oda sabah kavhaltısında 5-6 beyazla.

Kardeşim gecenin bi vakti o kadar yükleme yapmak çok saçma geldi bana. sonuçta vucüt kasların onarımınımı yapsın onlarımı sindirmeye çalışsın uykuyamı hazırlansın çok yorulursun uyuyamazsın hatta. bunları gün içinde ye sabah öğle akşam farketmez ant. sonrası 100 gr lor ye daha iyi olur bence. bu arada yumurta sarısında hem çok yağ var hemde kalp hastalığı yapıyor diye biliyorum ki sen 5 tane yiceksin en fazla 1 tane olmalı bence oda sabah kavhaltısında 5-6 beyazla.

Tamam da 5 yumurta sarısını birden yemicem ki.

Oluşan shake i 3 e bölüp her ant. sonrası 1 servis şeklinde yicem.

Arkadaşlar saat 22:40 gibi bu karışımdan 500ml civarı tükettim tadı nasıl diye söylememe gerek yok sanırım bundan daha iğrenç olamazdı :) Yağ sıkıntı olur diye nutella felan karıştırmadım ama lor, yumurta ve sütten iğrenç bir tat ortaya çıkmış hapishanelerde eziyet olarak içirilebilcek bir karışım gerçekten :)

Acilen buna bir çözüm bulmam lazım karışımın besin değerleri çok iyi ama tadı iğrenç tadını nasıl az da olsa düzeltebilirim?

Back
Yukarı