bu malzemelerle nasıl protein bar yapabilirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gagkoo89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar okula götürmek için protein bar yapmak istiyorum sizce bu mazlemelerle protein bar yapbilirmiyim 1.protein tozu 2.yulaf 3.yumurta 4.süt
arkadaşlar sadecebu malzemeleri kullanmak istiyorum şeker falan ilave etmek istemiyorum bal veya fıstık ezmeside kulanmak istemiyorum sizce bu malzemelerle protein bar yapabilriiyim bide nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yanlış hatırlamıyorsam bunların bir kapta karıştır fakat sütü fazla katma kıvam almaz yulafla protein tozunu ve yumurta beyazını karıştır ondan sonra biraz süt koy illaki koycam diyorsan içine elma yada portakal koy isteğe bağlı fırına sür çıkar gitsin :D

ne kadar çok süt koyarsan okadar vıcık vıcık oluyor o yüzden sütü çok koyma protein tozunu yulaf ezmesini ve yumurtayı blendırda iyice karıştır sonra bunun üzerinde biraz süt ilave et sonra buz dolabını at donduktan sonra da çıkar folyoya sar götür okula

ben denedim kek gibi bişe ama sütü çok koyunca biraz daha yulaf eklemek zorunda kaldım tadı pek güzel olmadı soğuk hali daha güzeldir eminim ama hiç denemedim soğuk halide yenmezki yumuşak olur dökülür

Flapjaks in yapılışını araştır derim :) gerçi sözlüğe yazmıştım ne olduğunu http://www.uludagsozluk.com/k/flapjacks/
flapjacks_214833.jpg

fırında yapıldığında protein tozunun kimyası değişecektir ve nasıl sonuç verir bilemediğim için buz dolabına at dedim karar senin tabi yumurtayıda pişirdikten sonra blendirdan geçirmek gerek onu yazmayı unutmuşum ekleyim

yumurta koymadan yulaf,toz,süt le yap bence yumurta çiğ olsa olmaz pişsede olmaz sonra bozulabilir dışarda kaldığında vs. yulaf toz ve süt le yaparsan sorun çıkmaz hatta süt yerine su koyarsan aylarca hatta yıllarca saklıyabilirsin :)

Back
Yukarı