Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet arkadaşlar elimde şu anda Bsn syntha 6 Multipower triple whey amino Gaspari creatin
var
bu arada hacim yapmak için aldım bunları boy:190 kilo:75
sizce bunları şimdi kullanayım mı? Yoksa eylül demi kullanmaya başlıyayım?
Yaz mevsiminde supplement kullanımının doğru olmadığını düşünüyorum . Hardline 3000 amino ultimate creatin mono ultimate tribulus ve bsn no explode kullanıyorum sıcak havalarında etkisiyle bacaklarım ve bileklerimin iç kısmında kırmızı benekler oluştu belli ki karacigere agır geldi ve müthiş bi şekilde kaşıntı yapıyor bu kombinasyon. Bunun dışında sadece geçen yaz sadece optimum whey kullandıgımda da aynı şekilde kaşıntı ve kırmızı noktalar oluştu. Havanın sıcaklıgıyla alakalı sanırım. Ayrıca okudugum bi yazıda yazın kütle arttırmanın kışa göre %50-60 daha zor oldugunu okumustum bi yazıda .Sıcak yaz aylarında supplement kullanımını tavsiye etmiyorum. Tabi ki karar senin
arkadaşım o kaşıntının supplementler ile alakası yok ya herkezde var bu aralar bizim komşular falan hastaneye gittiler hep bende kaşınıyorum sadece kollarım kaşınıyor anlamadım neden ama supplement kullanmıyorum yani şu anda
kaşıntı yazın sıcak havanın terletmesiyle olan bisey o benekler de öyle sen supplement kullanmasan da olacaktı ama yazın kütle yapmak zor tabi ben de o yuzden yazın formu korumakla ugrasıyorum kısın hard yapıcam
bol su tukettıgın surece bi sıkıntın olmaz merak etme kasınma kırmızı benekler felan terden tahriş olan ciltten oturu yada terliyorsun kirli toz ustune yapışııyor bu nedenle.