Bu program hakkında yardımcı olur musunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bussraa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bussraa

Üye
Sizelere bir abim için, bulup bana sorduğu program hakkında danışmak istiyorum :)
Günlük 1000 kalori harcayarak evde yapabileceğimiz bir egzersiz programı. Bahsettiğim kişi ara ara spor yapıp bırakmıs en son verdiği 19 kilonun 8 ini geri almış 91 kılo olmus tekrar spora baslayacak bana sordu bende sorup danısayım öyle söyleyim dedim.
Bu program herkes için uygun olur mu yani yapabilir mi ?
Gunde 2 saatini ayırabilirmiş spora haftanın her günü uygun olurmu ?
1000 kalori harcamaya göre kılo vermek isteyen biri kalori açığını nasıl oluşturmalı nası beslenmeli ?
Yardımcı olursanız cok sevinirim :)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ocWjGpBrTjg

Acaba bakabılecek kımse yok muuu :)

O videoda gösterilen egzersizleri her zaman boş bulmuşumdur, hoplayıp zıplıyorlar hepsi de boş hareketlerdir, amele kadın sporcuların işi.

Eğer güzel bir vücuda sahip olmak istiyorsan, bir kadın olarak erkekler gibi ağırlık antrenmanı yapacaksın, hatta Powerlifting yapmanı bile öneririm. :)

Fitness Blender benim 86 kgdan 62 kgya kadar düşmemin en büyük yardımcısı olmuştur.Koşuya çıkamadığım zaman bu programları evde yapıyordum ve koşudan daha fazla yağ yakımına yardımcı olduğunu gördüm. bu tarz hiit programlar yağ yakımı döneminde kasları koruyup, hatta üstüne kas koymasını sağlar(eğer 2 yıldan daha az ağırlık çalışmışsa). ayrıca bu programlar öyle basit ve düşük tempolu egzersizler değildir hatta bütün ağırlık çalışma programlarından daha fazla vücudu yorup kalbi güçlendirir. Tavsiyem hiitleri değiştirirek farklı programlarla gün gün ilerlemesi fitness blenderın çok fazla seçeneği var. bu videodaki hiit 1000 kalori yakmaz ama 500 ün üstüne olacağınıda söyleyebilirim. Bu programa ilk başladığında yarısını bile 1 kerede bitirmesi zor olabilir.hiit bölümünde kendisine göre zaman aralıkları oluşturarak yapmasını tavsiye ederim. Zaten yaparken ilk zamanlar 1saatlik hiit 1.30 saat hatta daha fazlasına çıkabilir:).

O videoda gösterilen egzersizleri her zaman boş bulmuşumdur, hoplayıp zıplıyorlar hepsi de boş hareketlerdir, amele kadın sporcuların işi.

Eğer güzel bir vücuda sahip olmak istiyorsan, bir kadın olarak erkekler gibi ağırlık antrenmanı yapacaksın, hatta Powerlifting yapmanı bile öneririm. :)

Kendim için yazmadım yazıdada bir başkası için sordugumu belli etmiştim yinede sağol :)[DOUBLEPOST=1488741287][/DOUBLEPOST]
Fitness Blender benim 86 kgdan 62 kgya kadar düşmemin en büyük yardımcısı olmuştur.Koşuya çıkamadığım zaman bu programları evde yapıyordum ve koşudan daha fazla yağ yakımına yardımcı olduğunu gördüm. bu tarz hiit programlar yağ yakımı döneminde kasları koruyup, hatta üstüne kas koymasını sağlar(eğer 2 yıldan daha az ağırlık çalışmışsa). ayrıca bu programlar öyle basit ve düşük tempolu egzersizler değildir hatta bütün ağırlık çalışma programlarından daha fazla vücudu yorup kalbi güçlendirir. Tavsiyem hiitleri değiştirirek farklı programlarla gün gün ilerlemesi fitness blenderın çok fazla seçeneği var. bu videodaki hiit 1000 kalori yakmaz ama 500 ün üstüne olacağınıda söyleyebilirim. Bu programa ilk başladığında yarısını bile 1 kerede bitirmesi zor olabilir.hiit bölümünde kendisine göre zaman aralıkları oluşturarak yapmasını tavsiye ederim. Zaten yaparken ilk zamanlar 1saatlik hiit 1.30 saat hatta daha fazlasına çıkabilir:).

Teşekkür ederim söylediklerinizi ileteceğim :) Sürekli yapmasını onermeyecegım ama özellıkle agırlık programıyla brlkte yurtebılecegı sekılde yapmasını onerecegım :) o zaman yag yakıp kılo verdkce sarkmıs bir vucudu olmaz bu sekılde sureklı kılo verıp yag yakmak dogr degıl bana göre

1000 kaloriyi sıkı çalışarak anca 2 saatte yakablir iki saati kün içinde parçalara bölsün 1) 30 dk ip atlama 2) 30 dk şnav meik squat ıvır zıvır aynısından bir daha. bu gerçekçi bir program değildir. günde 500 kalıri açık vermek idealdir evde sabah 15 dakka ip atlıyomuş gibi yapsın ip olmayınca takılma ara verme olmaz. Akşam dışarda 40 dakka sıkı sıkı yürüsün doğrusu budur.

mesajı tam okumamışım iki saatini ayırabilirmiş ve beslenme de sormuşunuz evde iki saat sıkıcı olmaz mı olmaz sa ve alet yoksa yukarda yazdığım gibi yapabilir ama bıkar. dışarda yapması süreklilik açısından daha uygun olur. beslenme temiz beslenme ve 2500 kaloriyle başlasın kendisini dinleyerek arttımak ya da azaltmak gerekiyorsa düzenlesin.[DOUBLEPOST=1493267014][/DOUBLEPOST]1000 kaloriyi sıkı çalışarak anca 2 saatte yakablir günde 500 kalıri açık vermek idealdir evde sabah 15 dakka ip atlıyomuş gibi yapsın ip olmayınca takılma ara verme olmaz. Akşam dışarda 40 dakka sıkı sıkı yürüsün doğrusu budur.

bu program için tam sağlık kontrolünden geçmesini tavsiye ederim bu kadar uzun süre hiit kalbe zorlayıcı olabilir.

evde iki saat sıkıcı olmaz mı dışarda yapması süreklilik açısından daha uygun olur. beslenme temiz beslenme ve 2500 kaloriyle başlasın kendisini dinleyerek arttımak ya da azaltmak gerekiyorsa düzenlesin.

Son düzenleme:
Önerileriniz ve düşünceleriniz içi teşekkürler artık kendisi ayarlamasını yaptı sureklı bir şekilde bi programı yapması uygun degildi zaten karma birşeylerle yoluna soktu :)

Back
Yukarı