bu program yararlı mıdır?

birkaç gün sonra gitmiş olduğum salonda ilk ayımı dolduracağım, daha öncelerde de spor salonuna gittiğimden programlarında bazı ufak tefek farklılıklar olabildiğini biliyorum. fakat bu sefer bana çok değişik geldi bu yer ve başka bir yere gidip gitmemek arasında kararsızım. oturduğum zaman belli olan göbeğim var ve cardio yapmak yerine kendi vücut ağırlığımla başlamamı istiyorlar. ben de bu durum üzerine bisikletle gidip gelmeye başladım, ilk 2 hafta her bölgeden 1-2 hareket yapıp alışmamı istediler ve onların içerisinde en azından mekik vardı yeni full body antrenmanda bel bölgesine dair hiçbir hareket yok. sizce aşağıdaki programa göre salon değiştirmelimiyim?

1.gün (sırt - ön kol)
-barfix
-lat pulldown
-seated row pulley
-one dumbell rowing
-bent over barbell rowing
-dumbell alternative curll
-z barbell curll
-dumbell hammer curll
-dumbell consantre curll

2.gün (göğüs - arka kol)
-incline press
-incline dumbell fly
-decline barbell press
-dips
-cable cross machine
-push up
-push down press
-french triceps press
-kick back

3.gün (bacak - omuz)
-squat
-dumbell lunche
-barbell stabil lunge
-leg press 45
-dumbell lateral raises
-dumbell shoulder press
-military press
-upright rowing

forumdaki fullbody/tüm vücut program iskeleti konusuna ve alakalı diğer konulara bakınız,en yararlı bilgileri bulacaksınız.bu programı da unutun.

forumdaki fullbody/tüm vücut program iskeleti konusuna ve alakalı diğer konulara bakınız,en yararlı bilgileri bulacaksınız.bu programı da unutun.
şöyle ki bu programı veren spor salonumdaki hocalar, iş yapmaz diyorsunuz sanırım öyleyse spor salonumu değiştireceğim çünkü

Önemli olan araştırıp kendi idmanını kendin yapman salon değişir ama idman sensindir her yerde farklı idman verildiğin hep salon değiştirmekle uğraşmamalısın araştırıp kendine antrenman düzeni koymalısın

Back
Yukarı