Bu programlar ?

Merhaba herkese konuyu doğru yere acmisimdir umarım Konumuza gelirsek fotoğraftaki programları indirdim bilen vardir belki düzenli olarak uygulasam bunları yararı olurmu ve mekik yağ yakmaktan başka biseye yaramaz diyorlar doğru mu zaten zayifim :)

2.sorumda bu programların 3ünüde 1 günde mi uygulayayim yoksa pazartesi push UPS salı sit UPS gibi mi ?

Yaş 16
Boy 1.80
Kilo 65

Foto :
lydraE.png

Barfiks - Sınav - squat yap sadece
2 günde 1 hepsini yap ve tekrarlari arttırmaya çalış hep sistem böyle olsun
Örneğin bugün 10 barfiks -20 Sınav -30 squat gibi
Barfiks sayısını baz alarak 2 kati sınav ve 3 katı squat gibi
100 barfiks 200 Sınav 300 squat a ulaştığın an spor salonuna yazıl
100 barfiks bir seferde çekmiyoorsun tabi 10 ar saniye molalar vererek

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde yaşım 16 ben vg ye su programlar ile başladım

Runtastic puss UPS

Runtastic pull ups

Runtastic six pack

(Bence mekik programı yerine runtastic six pack kullan )

Daha sonra street workout tarzı bi çalışmam programım oldu ( 6-7) ay ve şuan ağırlık antrenmanı yapıyorum bu programların yararı hafife alma ama bence bunlara da takılı kalma :D tek sette 50 sınava gelince street workout tarzı bi sınav programı hazırla

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde yaşım 16 ben vg ye su programlar ile başladım

Runtastic puss UPS

Runtastic pull ups

Runtastic six pack

(Bence mekik programı yerine runtastic six pack kullan )

Daha sonra street workout tarzı bi çalışmam programım oldu ( 6-7) ay ve şuan ağırlık antrenmanı yapıyorum bu programların yararı hafife alma ama bence bunlara da takılı kalma :D tek sette 50 sınava gelince street workout tarzı bi sınav programı hazırla

Çok teşekkürler onerilerin icin birde 1 gün içinde pull ups , push UPS ve six packi mi yapayım yoksa 1 gün six packi diğer gün pull UPS gibi mi ?

Çok teşekkürler onerilerin icin birde 1 gün içinde pull ups , push UPS ve six packi mi yapayım yoksa 1 gün six packi diğer gün pull UPS gibi mi ?
Dostum push ups pull ups ve six pack i bi günde yap bunlar zaten günlük programlar sınav ve barfiks sayılarını arttırmak içindir. Sınavda 50 ye gelince (tek sette ) sw tarzı bi programdan hazırla kendine

Back
Yukarı