bu protein tozu iyi mi? ISS Research Whey Matrix 2250 gr

çok uygun fiyatlı. 2.5 kg. kalitelimidir? pek kalitesi değilse de 2.5 kg ve uygun fiyatı nedeniyle tercih edilebilir mi? edilmezse alternatif uygun fiyat-miktar lı başka ürün tavsiye edebilir misiniz?

Ürün: ISS Research Whey Matrix 2250 gr
Edit:
Satis sitelerine link vermek yasak - forum kurallarini okuyun.

bu ürünü ben de çok merak ediyorum. örneğin daha önce ikisini de kullanıp optimum gold'la karşılaştırabilecek biri varsa çok yardımcı olacak.

ürün saf proteın tozundan daha çok kombine bir ürün arkadaslar.proteın sevıyesı bıraz düşük.proteın tozu ve gaıner kombinesı olarak düşünürseniz dogru olur.fiyat muadillerine göre düşük.kalite olarak bence guzel.

guardbody dedi:
ürün saf proteın tozundan daha çok kombine bir ürün arkadaslar.proteın sevıyesı bıraz düşük.proteın tozu ve gaıner kombinesı olarak düşünürseniz dogru olur.fiyat muadillerine göre düşük.kalite olarak bence guzel.

yani kilo mu aldırır bu ürün?

Ben bu ürünün son ölçeklerini kullanıyorum... Kilo artışım oldu. Denildiği gibi protein miktarı düşük !!! Yalnız kullanmış olsaydım daha iyi bir yorum yapardım ama creatinle kombine ettim :?

bende merak etim şimdi bu ürünü ilanını görüyorum ama merak ediyorum nasıl bişey olduğunu sonuçta alıp kulanıp test etmek lazım fakat kulanan arkadaşlar sizler yorum yaparsanız bizlerde bu sayede alıp almamakta karar verebiliriz çünki genelde tavsiyeleri dinliyorum teşekürler

ISS Research
Whey Matrix, Banana
5 lb.
Nutrition Facts
Serving Size: 1 scoop(32g)
Servings Per Container: 71

Total Calories 130

Calories From Fat 20

Total Fat 2 g 3%

Saturated Fat 1.5 g 8%

Cholesterol 45 mg 15%

Sodium 60 mg 3%

Potassium 170 mg 5%

Total Carbohydrates 6 g 2%

Dietary Fiber 0 g 0%

Sugars 3 g

Protein 22 g 44%

servis başına:

2 g yağ
1.5 g doymuş yağ
6 g karbonhidrat
22 g protein
3 g şeker

karbonhidrat oranı biraz yüksek. definisyon döneminde de belli bir miktar karbonhidrat almamız gerekiyor sonuçta. suyla veya light sütle günde 2 servis tüketirsek yine de yağ yakmaya olumsuz etkisi olur mu acaba?

1.5 aydır yapıyorum ben bu sporu. 107 ytl fiyatı var bu ürünün. bu veya ultimate nutrition isocool arasında kaldım. ama bunu almak istiyorum çok. gramajı çok iyi. siz ne dersiniz?

Arkadaşlar 1 kutu bitti 2ci yi sipariş vericem ama kafama takılan bir soru var. www.issresearch.com bu protein tozun sitesi ve bu ürünün orda türkiye seçeneği bulunuyor ve aynı ürün değil sanırım. Protein miktarı düşük, karbonhidrat miktarı yüksek. Anlamadım :roll: Türkiyeye ayrım mı yapmışlar ???

psycholost dedi:
Arkadaşlar 1 kutu bitti 2ci yi sipariş vericem ama kafama takılan bir soru var. www.issresearch.com bu protein tozun sitesi ve bu ürünün orda türkiye seçeneği bulunuyor ve aynı ürün değil sanırım. Protein miktarı düşük, karbonhidrat miktarı yüksek. Anlamadım :roll: Türkiyeye ayrım mı yapmışlar ???

memnun kaldın mı?

diğer arkadaşlarda yukarıda benim durumumu okuyup kullanıp kullanmamam arasında bir yorum yaparsa sevinirim.

Tam olarak emin değilim... Dediğim gibi kreatinin etkiside olmuş olabilir. Şuan tam bir ay oldu kullanmaya başlıyalı ve bu ürün bitti. İçerik açısından dedikleri gibi çok prof bir ürün değil ama deneyebilirsiniz. Benim asıl sorum Türkiyeye gönderdiklerinin protein miktarı neden düşük ???

Arkadaşlar bir kaç gündür bu protein tozunu inceliyorum. Optimumla karşılaştırmasına aşağıdaki resimden bir bakın isterseniz.

Bu değerlere bakarsak
ISS in 32gr da 22 gr protein varken Optimumun 30gr da 24gr protein.
ISS in 32gr da 2 gr yağ Optimumun 30 gr da 1gr yağ
ISS in 32gr da 3 gr şeker Optimumun 30gr da 1gr şeker
ISS in 32gr da 6 gr karbonhidrat Optimumun 30gr da 3gr karbonhidrat olduğunu görebiliyoruz.

Bana kalırsa bunlar çok uç farklar olmadığı gibi diet dönemindeki yağ, şeker ve karbonhidrat açıklarının kapatılması açısından da iyi gibi gözüküyor.(eğer gerçek anlamda bir diet yapıyorsak)

Bunun yanında ISS in amino asit (özellikle BCAA ve gulutamine) değerleri optimumdan çok daha yüksek. Resimdeki tabloya bakarsak ISS in amino asit değerlerini 100 gr üzerinden Optimumun ise 30 gr yani bir ölçek üzerinden hesapladığını görüyoruz, buna göre optimumunkileri 100gr ye eşitlemek için 3 le çarptım ve değerlerin ISS e göre oldukça düşük çıktığını gördüm. Kısacası bu protein tozunu kullanırken ekstradan BCAA ve glutamine kullanmaya gerek yok. İyi bir multivitamin ve creatine desteğiyle optimumdan daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum. Ben siparişi dün verdim kullandıkça tekrar yazmaya çalışırım.

Ürün elime geçti ama ne yazık ki hayal kırıklığına uğradım. Üstündeki değerler netrition.com daki değerlerle uyuşmuyor. Şu an elimdeki kutusunda 47 gr için 22 gr protein, 20 gr karbonhidrat(18 gr şeker) :o yazıyor. Şaşırdım kaldım, ya türkiyeye gelenlerde değerler farklı, ya da netrition.com da, ya da bu üründe yanlış yazılmış. Sadece antrenmandan sonra bir ölçek olarak kullanıcam, günde 100 gr alınırsa 36 gr şeker çok kötü bir değer. Ekstradan başka bir protein tozu daha almam gerekecek.. alacak arkadaşlar bunu dikkate alsınlar :cry:

ozzy arkadaşım öncelikle geçmiş olsun @dexter arkadaşımız benim konumda bu olayla ilgili birşey yazmıştı onu kopyalıyorum...

DEXTER:

yeni farkettim ISS Research'in websitesinde turkiye icin ozel uretilmis daha dusuk protein iceren WHEY MATRIX'i var.. Entresan adamlarda bizi yolunacak kaz gibi goruyor demekki... Mad

normalde 32g. da 22g. warken
Turkiyeye gonderdiklerinde 47g. da 22g. protein varmis...
Yuzdeye vurursak %46.8 gibi bir değer yapıyor... Hardline daha ekonomik bu yuzden...

durum bu :cry:

Back
Yukarı