Bu saç modelinin ismi ?

Yav yazdik iste alabrus diye. Bir arkadas yazmista brad pitt koysaydin falan diyede ilk fotodakide jude law, ikinci mehmet akif alakurt. :)

bunlar nasıl yaptırılır ?

Eklentiler

• 2130-kanal-d-kuzey-guney-dizisi-4-bolum-ozet-fragmani-28-eylul-2011.jpg
    2130-kanal-d-kuzey-guney-dizisi-4-bolum-ozet-fragmani-28-eylul-2011.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 752
  • kuzey-guney_271492.jpg
    kuzey-guney_271492.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 963
arkadaşım sen kıvanç yada mehmet alakurtmusun o saçın sana gideceğini nerden biliyorsun..

ronaldoya özenip saçı üçgen gibi yapanlar var ama bilmiyorarki apaçi gibi görünüyorlar

sen kıvanç gibi saç yaparsan ve yüz hattına yakışmazsa %100 apaçi gibi görünecek o saç.

sana uygun olanını bul kısa diye uğraşmak istemiyosan vur 3 numara en klasiği budur.

usta ben senın ıstedıgın modelı assagı yukarı cozdum .. yanları makıayla aldır kulagın ust hızasına kadar ızsız olacak de sonra ustlerıde ara makasla orantılasın ... assa yukarı bu model cıkar ortaya ..

en temizi berbere git, "kısaltalım abi" modeli istiyorum ben de, ama makine vurma saça de , berber hoşuna gidecek birşeyler yapacaktır.

Kafa yapınız uygunsa yaptırın. Bir şey demenize de gerek yok fotoğrafını çekip telefonla berbere götürün. Berber hiç değilse görmüş olur ve resimdekini yapmaya çalışır

Gurur artistinin saç şekli :D nesini beğendin anlamadım harbiden adam dizide iyi rol yapıyo ama saç ne alaka ya :D

bende 15 yaşındayım ama hala kendime uygun bir saç modeli bulmuş değilim burdakilere baktım bende senin gibi uğraştırmıycak saç istiyorum inş burda paylaşımlar devam ederde kendi stilimi bulurum :)

Kardeşim yanlardan hafif kırptır ve aramakas attır. Üstleride aramakas attır ilk saç modeli gibi olur bende böyle yapıyorum çünkü (:

Öncelikle senin zevklerini anlayabilicek bir berber bulman önemli ben buldum gidiyorum bişi demiyorum kesiyor on numara gözüküyor bilmediğin bir berbere gidersen sen hangi model dersen de adam gene kafasına göre kesiyor bişi anladığı yokki o yüzden senin isteğini anlayabilcek berber bulmak en önemlisi

Maraz Ali saç stili için bunu de '' 15 kişiyi tek döven saç stilini yap berber dayı ''. Kesin yapar :D

Abi yanları makineyle kestir üstleride biraz kısalt zaten saç kendini toparlar yana dogru yatırdınmı gayet güzel olur

Konu açılalı bayağı uzun zaman olmuş yinede cevap yazayım.Saçınızın durumuna göre ince tel,kısa tel,kıvırcık,düz,dalgalı vb Beğendiğiniz saç modelini internetten bulun.Resmi cep telefonunuza yükleyin kuaförünüze gösterin o size benzer bir şekilde yapar. Önemli olan saç genetiğinizi iyi bilip ona göre yakışan bir keşim yaptırabilmek.

Back
Yukarı