Bu salonlar neden geç saatte ?

Kayseri'de boks a gitmek istiyorum . Hepsi kick boks muay thai boks hep saat aksam 8 de basliyor o saatte okulami gidek yoksa aksamın köründe antrenmana mi gidek ? Bunlar neye göre ayarliyor ilkokul lise icin mi ? Acaba baska salon bilen varmi bu kayseride lanet olasi yerde

Ben kickboksa gittim hem kickboks muaythai 7 de 8 de başlardı hocalarımla yürürdük gelirken yada biri bırakırdı motorla arabayla

Yok mu araba dolmuş taksi flan[DOUBLEPOST=1462450868][/DOUBLEPOST]Benimde uzaktı zor gitmesi gerçekten birde başka salonlara baksana

Bak illa karateye kickboksa gidipte kendini saunma dövme olmaz orda sadece haftada 2 gün idman yapıcan onun yerine evde ekipmanlarını alıp birazda öğrendinmi çok antrenman yap kulupten iyi

Güç kazanmak en kolayıdır. Onu dert etme. Ama güç kuvvet istiyorsan, 2 şeyi yap.
1-Ağır kum torbası kullan.
2-Powerlifting yap.
Bu ikisini yaparsan, kısa sürede onlara yetişir hatta geçersin onları .
Beslenme ve uykuyu ihmal etme

Doğru kum torbasıda şart değil yastık olur lapa olur gölge bolus olur
Patlayıcı kuvvet çabuk kuvvet süper setler yap

Kursa gitmene gerek yok bence al eve torbanı internette milyonlarca teknik var izleye izleye yap,ulaşım ve para derdide olmaz.

Eğer evde yapcaksan çok dikkatli olmalısın. En azından ilk 3-6 ay antremanlarını videoya al. Sonra tekrar izlersin hatalarına bakarsın. Hatta paylaşırsan veya işinin ehli biriine gösterirsen eksiklerini söyler. Yoksa yanlış bir şekilde uzun süre çalışınca çok sıkıntı olur :D sonradan kursa gitsen bile öyle alıştıığın için düzeltmen zor olabilir veya en kötü ihtimalle tam verim alamazsın :D

Back
Yukarı