• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bu Sporu 8 Aydır Yapıyrum Boy 1.85 Kilo 80 Eksiklerim Neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HaLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendime bakıyorumda :
günde 10 yumurta yiyebilmek için neler veremezdim ama tadından mütevellit yiyemiyorum..en ucuz protein kaynağı ama 2-3 tane ancak gidiyor..
bol miktarda süt , yulaf , tavuk ve whey ile çözmeye çalışıyorum olayı..umarım birgün tadı daha hoş gelir yumurtanın..

Re: beslenme

HaLL dedi:
beslenme programı ıcın cok saol boyle bıse ye ıhtıyacım vardı.sımdı sana bı kac şey daha sorcam.ben amıno 3000 le hardlıne zone kullanıyrum bu ogunlere gore bunları nasıl kullancam.bu verdıgın programı aynen uygulamaya calıscam ınsallah ıyı verım alırım.tavuk gogsunu falan kızartmadan nasıl yıebılırım,kızartınca cok yaglı oluoo.ve gunde gereklı proteını almak ıcın yogun sekılde beslenmeye calısyrum ama normal olarak yaglanıyrumm..bu verdın programla bunuda onelmıs olurmuyryyym.bu beslenme programını nekadar sure uygulayımm??zaman ıcınde degıstrcekmıyım yoksa hep aynı programla devam edıcemm...sende olmasan bıze beslenme programı veeren olmıcaktı :) :) :)

evet 10 yumurtanın 2 veya 3 sarısını ye haşla istersen kır nasıl istersen ancak çiğ içme hem değerleri tamamen sindiremezsin hemde tavukta hastalık varsa yumurta yoluyla sanada bulaşabilir o yüzden haşla veya kır

aminoyu idmandan önce ve sora 4 er tane al zoneyu ise sabah kalkınca hemen yumurtadan önce al sora yatarken günde iki kez idman olmadığı günlerde dahil ve idman olmadığı zamanlarda günde 4 amino yeterli

tavuk göğsü haşlayarak ye ve kurudur göğüs şişte olabilir hani evde veya işte hazırda yoksa dışardan tavuk şiş ye hele bunu bir uygula fayda göreceksin o zaman arzu ve isteğin ne olacak ona göre program çıkarırız ancak yaza kadar böyle ve mart ayından sora idmanlarının önüne 30 dk koşu bandı koymanı istiyorum hazirana kadar forma sokar zannedersem seni belide inceltmek için ;)

antreman

kosmayı anterem oncesımı yapmam daha yararlı olur yada antremandan sonramı...bana antremandan sonra kosmayı onerdılerde yagları en aza ındırebılmem ıcın...sizce hangısı daha dogru olur.ben hafta 4 gun gıdıyrum ve antremanı 3 e boldum.bu antreman programında kosu ve karın hıc gırmıoruum..nezman baslamalıyım??

hall bak yazıyı tekrar okursan cevabı var koşuyu idmanlarının önüne koy diye yazmışım ama tekrar yazayım evet idmandan önce sen ısınmadanmı giriyorsun idmana öyle şey olmaz sakatlanırsın neden mide hareketleri yapmıyorsun ihtiyacın yokmu vaktin varsa şimdide başlayabilirsin koşu ve karın haraketlerine egzersizler bölümümüzü ziyaert et ve araştır biraz idmandan sora koşu olmaz olurda olmaz hall sen vücudu hele bi ısıt önce bak daha faydalı böyle ve sana bunu söyleyen salonun hocasıysa ondan bi halt olmaz salonuda değiştir 8 aylık çalışan birine gelip ya miden belin vs vs neden böyle beslenmende veya programda bir aksilik olmalı gelip sormazmı bu adam :x

hsd dedi:
hall bak yazıyı tekrar okursan cevabı var koşuyu idmanlarının önüne koy diye yazmışım ama tekrar yazayım evet idmandan önce sen ısınmadanmı giriyorsun idmana öyle şey olmaz sakatlanırsın neden mide hareketleri yapmıyorsun ihtiyacın yokmu vaktin varsa şimdide başlayabilirsin koşu ve karın haraketlerine egzersizler bölümümüzü ziyaert et ve araştır biraz idmandan sora koşu olmaz olurda olmaz hall sen vücudu hele bi ısıt önce bak daha faydalı böyle ve sana bunu söyleyen salonun hocasıysa ondan bi halt olmaz salonuda değiştir 8 aylık çalışan birine gelip ya miden belin vs vs neden böyle beslenmende veya programda bir aksilik olmalı gelip sormazmı bu adam :x

Bana kalırsa; idman öncesi koşu eğer ısınmak için yapılacaksa 5dk.-10dk. civarı olmalı ki, vücudun ağırlık kaldırma ve idmandaki dinlenme performansını kötü etkilemesin. Zira hedef yağ yakmaksa bunun çok üstünde koşmak lazım ama bu sefer de idman performansı düşer, keza hedef yağ yakmaksa zaten antrenmandan da büyük kas kazancı beklenmiyordur heralde. Yine de benim önerim idman öncesi 5dk. kadar koşmak, asıl yağ yakıcı koşuyu antrenmandan sonra yapmak.

dostum 8 ay ne yaptın sorması ayıp sadece 8 ay bench presin üstünde yatsan uyusan geceleri daha iyi bir vücut yapardın....çok az takıldım sana devam etr hocana söyle akıllı uslu proğramlar yazsın sen para verip gidiyon oraya oyalamasın seni....

karın bolgesıne bırazdaha yuklenırsen daha guzel olur bence vucudu gosseren mıyde adelesıdır kolay gelsın

Back
Yukarı