Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
HaLL dedi:ben 8 aydır yapıorumm,ama beslenmeme fazla dıkkat etmedım...ararada 15-20 guun ara verdım zamnlar oldu.3 ogun yemek yıorum ve 3 ogunumde baya yogun gecıoo...suan hardlıne amıono 3000 ve hardlıne zone aldım....bana yazglanmadan guzel ve beslenme programı verırmısın.bıde bu amıno ve zone yı aynı anda nasıl kullanıcam kac olcek olarak alıyımm??? suan kullandıgım program daha dogrusu 2 aydır kullandıgım program
1 gun: gogus pres 3*10
gogus acıs 3*10
gogus sıkıstırma3*10
dambılla gogus pres 3*10
ayakta on kol 3*10
tek on kol 3*10
aykta tek tek 3*10
2 gun omuz pres 3*10
omuz acıs 3*10
on omuz 3*10
makınada arka kol 3*10
alna pres 3*10
lat pulldown 3*10
bar karna cekıs 3*10
bıde bende baya bı yaglanma olduu.bu yafı ertmek ıcın nasl calısmalıyım.karın calısmak bı ıse yaramaz dedıler.antremandan sonra kosmak ıse yararmıı???
ladaya katılıyorumladasamara dedi:8 aya göre çok geri kalmışsın. ama çok da sorun değil. ne kadar yaptığın değil ne olduğun önemli. şimdiye kadar nasıl çalışıyor ve besleniyordun. bunları söylersen daha sağlıklı değerlendirebiliriz.
HaLL dedi:tesekkur ederım yorumların ıcınde benım bıldımde bady de lapacı dıe bı terim duymadım su 4 senedırben aralıklarla yaptım 4 senedırr.8 aydır yapıorum ama dedın gıbı bıraz yalandan yaptım hem beslenme konusunda hemde antreman konsundaa..ama benı 5 ay sonra gorun derım...