foranimati10
Üye
Sevgili arkadaşlar çok kaliteli yazılar konulara verilen cevaplar,bölümler ve disiplinli bir forumda olduğumu biliyorum bu benim gibi bu spora yeni başlamış biri adına sevinidirici internetten faydalanıp daha doğru daha akıcı bilgiler alıp bu sporu layıkıyla yapmak isteyenler için böyle güzel bir foruma sahip olduğum için teşekkür ederim...
Benim derdim bütün konuları forumları okuyup birden yüklenme sonucu hepten kafamın karışmasıdır...
2 hafta oldu bu spora başlıyalı..yaptıklarım ve beslenmem söyle ;
*ısınma haraketleri
* makine benc press
1.set 5 kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10tekrar)
3.set 15kg (10 tekrar)
4.set 20kg (10 tekrar)
*polaris
1.ve 2. set 5 kg (10 tekrar)
3.ve4. set 10 kg (10 tekrar)
*yüksek çekiş
1.set 5 kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10tekrar)
3.set 15kg (10 tekrar)
4.set 20kg (10 tekrar)
*lat machine
1.set 5kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10 tekrar)
3.set 15 kg (10 tekrar)
4.set 20kg (10 tekrar)
* makine omuz pres
1.set 5kg (10 tekrar)
2.set 10kg (10 tekrar)
*leg extention
1.set 5 kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10tekrar)
3.set 10kg (10 tekrar)
4.set 15kg (10 tekrar)
*leg curl
1. ve 2.setler 5kg (10 tekrar)
3. ve 4.setler 10 kg (10 tekrar)
beslenmem ise ;
sabah öğlen akşam düzenli yemek, gns gainer vanilyalı süte karışıtırıp içiyorum sigarayı azalttım tamamen bırakma hedefindeyim ,kolayı ve diğer zararlı olan şeylerden uzak duruyorum...sabah öğlen akşam 1 er kase yoğurt.
şimdi dediğim gibi forumları okudukça bölüm bölüm hiçde bilinçli yapmadığımı fark ettim zaten ayda 50 ytl verdiğim spor salonundanda extra bir şey beklemek nekadar doğru bilemiyorum...ama bana yakın bir bu salon var malesef...
gainerim bitmek üzere ne alıcam şaşırdım kaldım...multivitamin almam lazımmı bilemiyorum...bana bu programı veren salonda çalışmam için vücut istedikçe kilo ekle korkma demesi nekadar doğru ?? setler arası dinlenme süresini kendime göremi belirliycem?
multi power weight creatinli karbonhidrat buldum 120 ytl 3 kg bunu önerirmisiniz kilo aldırma ve tamamlayıcı olarak?
siz olsanız benim yerimde ne yapardınız...yaşım 30 kilo 53 boyun 1.75
lütfen büyük küçük kardeş ve ağbilerim değerli öneri ve yorumlarınızı bekliyorum inanın bende bu dert sinir yapmaya başladı çok asabiyim belki bu konudada yardımcı olabilirsiniz vericeğimiz bilgilerle..
Benim derdim bütün konuları forumları okuyup birden yüklenme sonucu hepten kafamın karışmasıdır...
2 hafta oldu bu spora başlıyalı..yaptıklarım ve beslenmem söyle ;
*ısınma haraketleri
* makine benc press
1.set 5 kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10tekrar)
3.set 15kg (10 tekrar)
4.set 20kg (10 tekrar)
*polaris
1.ve 2. set 5 kg (10 tekrar)
3.ve4. set 10 kg (10 tekrar)
*yüksek çekiş
1.set 5 kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10tekrar)
3.set 15kg (10 tekrar)
4.set 20kg (10 tekrar)
*lat machine
1.set 5kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10 tekrar)
3.set 15 kg (10 tekrar)
4.set 20kg (10 tekrar)
* makine omuz pres
1.set 5kg (10 tekrar)
2.set 10kg (10 tekrar)
*leg extention
1.set 5 kg (10 tekrar)
2.set 10 kg (10tekrar)
3.set 10kg (10 tekrar)
4.set 15kg (10 tekrar)
*leg curl
1. ve 2.setler 5kg (10 tekrar)
3. ve 4.setler 10 kg (10 tekrar)
beslenmem ise ;
sabah öğlen akşam düzenli yemek, gns gainer vanilyalı süte karışıtırıp içiyorum sigarayı azalttım tamamen bırakma hedefindeyim ,kolayı ve diğer zararlı olan şeylerden uzak duruyorum...sabah öğlen akşam 1 er kase yoğurt.
şimdi dediğim gibi forumları okudukça bölüm bölüm hiçde bilinçli yapmadığımı fark ettim zaten ayda 50 ytl verdiğim spor salonundanda extra bir şey beklemek nekadar doğru bilemiyorum...ama bana yakın bir bu salon var malesef...
gainerim bitmek üzere ne alıcam şaşırdım kaldım...multivitamin almam lazımmı bilemiyorum...bana bu programı veren salonda çalışmam için vücut istedikçe kilo ekle korkma demesi nekadar doğru ?? setler arası dinlenme süresini kendime göremi belirliycem?
multi power weight creatinli karbonhidrat buldum 120 ytl 3 kg bunu önerirmisiniz kilo aldırma ve tamamlayıcı olarak?
siz olsanız benim yerimde ne yapardınız...yaşım 30 kilo 53 boyun 1.75
lütfen büyük küçük kardeş ve ağbilerim değerli öneri ve yorumlarınızı bekliyorum inanın bende bu dert sinir yapmaya başladı çok asabiyim belki bu konudada yardımcı olabilirsiniz vericeğimiz bilgilerle..