Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sporu yaptığım müddetce supplementlere mahküm müyüm?
Arkadaşlar en çok merak ettiğim konu bu sporu yaptığım müddetce ek gıdalara mahküm müyüm yoksa tmm bu vücut bana yeter diyip ama anetremanlara devam eddiğimde kaslarda bi gerileme olurmu ?
Arkadaşlar en çok merak ettiğim konu bu sporu yaptığım müddetce ek gıdalara mahküm müyüm yoksa tmm bu vücut bana yeter diyip ama anetremanlara devam eddiğimde kaslarda bi gerileme olurmu ?
Doğal yollardan günlük protein ihtiyacını karşılayabiliyorsan hiç bir supplemente mahkum değilsin.İstediğin ölçülere ulaştığını varsayalım günlük kilo x 1.5-2 g arası protein aldın mı vede düzgün beslendin mi antrenmanlarınıda sürdürdüğün sürece gerileme olmaz.
Hmm bi sorum daha var ben şu anda 17 yaşındayın 20 yaşında iyi bir vücuda sahip oluurum galiba ama ozamanda askerlik gelicek kaslarda muhteemelen gerileme olucak bi daha mı bunun kadar çalışmam gerekicek acaba ?