o1sistemci
Üye
arkadaşlar merhaba, aşağıdaki creatin ve amino asitten aldım ve ilk defa kullanıcam nasıl kullanmalıyım acaba bilgisi olan var mı? benim düşünceme göre şu şekilde olucak doğrumudur bilmiyorum;
amino asit için;
- sabah kahvaltıdan yarım saat önce 3 tablet amino asit,
- öğle yemeğinden yarım saat önce 3 tablet amino asit,
- akşam yemeğinden yarım saat önce 3 tablet amino asit..
amino asit kutusunun üzerinden aç karnına öğünlerden yarım saat önce demiş çünkü ve sadece spor yapıcağım günler kullamayı düşünüyorum. yani birer gün arayla.
Ayrıca; ben kilo almak istiyorum, o yüzdende spordan sonra hemen yemeğe abanmak istiyorum akşamları.. fakat akşam spordan sonra aç karnına alırsam yarım saat beklemek zorundamıyım yemek yemeyi...
creatin için ise; sadece spor yapıcağım günlerde, spordan hemen önce meyve suyu ile karıştırarak bir çay kaşığı (5gr) creait almayı düşünüyorum. Başka bir sıvı ile almam mı gerekir yoksa meyve suyu iyimidir bilmiyorum.
yanlışım varsa ve bilgilendirirseniz sevinirim..
aldığım ürünler aşağıdaki gibidir;
Universal Nutrition
Amino 2700
Universal Nutrition
Creatine Powder
amino asit için;
- sabah kahvaltıdan yarım saat önce 3 tablet amino asit,
- öğle yemeğinden yarım saat önce 3 tablet amino asit,
- akşam yemeğinden yarım saat önce 3 tablet amino asit..
amino asit kutusunun üzerinden aç karnına öğünlerden yarım saat önce demiş çünkü ve sadece spor yapıcağım günler kullamayı düşünüyorum. yani birer gün arayla.
Ayrıca; ben kilo almak istiyorum, o yüzdende spordan sonra hemen yemeğe abanmak istiyorum akşamları.. fakat akşam spordan sonra aç karnına alırsam yarım saat beklemek zorundamıyım yemek yemeyi...
creatin için ise; sadece spor yapıcağım günlerde, spordan hemen önce meyve suyu ile karıştırarak bir çay kaşığı (5gr) creait almayı düşünüyorum. Başka bir sıvı ile almam mı gerekir yoksa meyve suyu iyimidir bilmiyorum.
yanlışım varsa ve bilgilendirirseniz sevinirim..
aldığım ürünler aşağıdaki gibidir;
Universal Nutrition
Amino 2700
Universal Nutrition
Creatine Powder