• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bu vücuda yağ yakıcı kullanmalı mıyım? (Kg 88)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Watcer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yağ yakıcı kullanmalı mıyım?

• Total voters
    15

Watcer

Üye
Herkese merhaba. Boyum 178 kilom 88 yaş 17.Geçen sene 2 ay Fitness a gitmiştim. 87 den 82 olmuştum fakat geri aldım. Şimdi tekrar başlayacağım fakat ygs-lys yaklaştığından kısıtlı zamanım var o yüzden yağ yakıcı kullanmalı mıyım bu vücuda? (lise 3 üm fakat şimdiden ders çalışmaya başlamak gerek). Amacım 2 ay içerisinde 80 olmak.

http://i.hizliresim.com/25o722.jpg

Eklentiler

• IMAG0050.jpg
    IMAG0050.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 591
yağ yakıcıların o kadar faydası yok dostum :D pro yapmıycaksın işi zaten sen normal kardiyonu yap agırlıgını kaldır zaten ılk ay beslenmenıde kıs biraz 5-6 kılo verıyosun 2. ayda 2 kılo 3 kılo verırsın

Kısıtlı zamanım var demişsin, sen günde yarım saat kardiyo yapamıyorsan hiç bulaşma zaten bu işe. Kardiyo yapmadan yağ yakıcının hiçbir etkisi olmaz. Paran boşa gider.

Kısıtlı zamanım var demişsin, sen günde yarım saat kardiyo yapamıyorsan hiç bulaşma zaten bu işe. Kardiyo yapmadan yağ yakıcının hiçbir etkisi olmaz. Paran boşa gider.
Kardiyo elbette yapacağım. ben zaman kısıtlı dediğimde kastettiğim az süre spor salonuna gidebilirim. 3 ay felan gidebilirim onu kastetmiştim

Beslenmene dikkat et , Düzenli kardiyonu ve çalışmanı yap 3 aya erimemesi imkansız.
Önemli olan boğazda bitiyor %70 beslenme %30 spor
Yemeğe dikkat etmedikçe ne kadar kardiyo yaparsan yap

Back
Yukarı