Herkese merhaba,bol sporlu sağlıklı günler
salona başlayalı henüz 1ay oldu 4kg aldım vücut tipim ektomorf sanirim boy 181cm kilo 68, kollar 30.5cm önerilerinizi bekliyorum..

Eklentiler
Son düzenleme:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
[DOUBLEPOST=1521579303][/DOUBLEPOST]İnşallah hocam,teşekkür ederim bu burda kalsın o zaman 4-5 ay sonra yeni resimleri atarımKardesim hersey calismak ve beslenmekle oluyor vucudunda kotu degil yeni baslamissin her ay resim cek 4 veya 5 ay sonra gelismeleri fark edersin. Ayrica baslik hic olmamamis![]()
Uğraşıyorum hocam inşallah emeğin karşılığını alicam.Biraz zor olucak ama güzel olur umarimDüzenli idman ve beslenme iyi şekle girmeni sağlıyacaktır daha fazla efor...
ya salona gidecek kadar param yoksa ama azimliysem nasıl olur???paran varsa ve azimliysen gelişirsin paran yoksa ve azimliysen biraz daha yavaş ama gelişirsin yani azim olduktan sonra her şey olur
şınav barfiks mekik dips 20 kg lık su şişelerini kaldırmak vb gibi bir sürü beleş egzersiz var parklar var direnç bantları var bunlar beleş şeylerya salona gidecek kadar param yoksa ama azimliysem nasıl olur???