• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

bu vücut kaç ayda şekil almaya başlar özellikle kollar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batuvan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

batuvan

Üye
beyler 20 yasındayım 1.75 boy 65kiloyum bir hafta içinde baslamayı düsünüyorum özellikle kollarımda ne kadar sürede gözle görülür bir gelişme olur. ve tavsiyeleriniz nelerdir özellikle kilo almam için

Eklentiler

• 20160103_002118~2.jpg
    20160103_002118~2.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 685
O sana bağlı birşey ne kadar düzenli çalışıp beslenmene uyku düzenine dikkat edersen 2,3 ayda olsa birazda olsa arkadasımızın dediği gibi farkedersin yürüyüşün bile değişmeye başlar

2-3 ay bence erken denilmiş, aradan 2-3 ay geçince vay gelişemedim vay benim genetiğime, vay keşke puroteyin tozu kullansaydım (beslenme yalap şalap olup supplementlerden medet umanlar var) falan demeyin.. 6-8 ay içerisinde gözle görülür güzel bir değişim olabilir, acele etmeyin sabırlı olun, güzelce önden arkadan sırt göğüs bacak bel omuzlar vs. vücudun her yerini before fotoğrafı çekin ve sabır ve azimle başlayıp 6-8 ay sonra gelip sonuçları bizle paylaşın :)

Back
Yukarı